Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Webroot és a Nollex közös megjelenése a Cebiten

Dotkom

A Webroot és a Nollex közös megjelenése a Cebiten

A Webroot a 2005. évi európai Cebiten mutatta be a Spy Sweeper Enterprise 2.1-es új verzióját, és a Nollex Nemzetközi Kft-vel közösen fogadta a magyarországi érdeklődőket.

Az informatika és távközlés világában legtekintélyesebbnek tartott Cebit kiállítás-sorozat európai rendezvényét évről-évre a tavasz első hónapjában tartják, a németországi Hannoverben. Idén a kiállítást március 10-16. között rendezték meg. E rövid hét alatt több tucat szakmai előadásra került sor, a kiállítást és vásárt a korábbi évekhez hasonlóan több tízezren tekintették meg.

A hannoveri nemzetközi kiállítási területen több mint 6000 cég képviseltette magát, köztük a Webroot Inc., mely leginkább kémprogram-védelmi megoldásáról, a Spy Sweeperről és automatikus kémprogram-analizáló rendszeréről, a Phileasról ismert. A Spy Sweeper vállalati környezetre kialakított Enterprise változata megjelenése után alig hat hónappal már több mint egymillió számítógépet véd, köztük például a McDonald´s és a Metro Goldwyn Mayer munkaállomásait.

Nagy érdeklődés övezte a német PC Professionell magazin előadótermében tartott biztonságtechnikai előadásokat. Itt mutatták be a Webroot Spy Sweeper Enterprise 2.1-es új verzióját is, mely számos olyan, elsősorban a kezelhetőséget érintő újítást tartalmaz, melyek nagyban megkönnyítik a rendszergazdák dolgát.

A Webroot standján idén először a cég magyarországi képviselője, a Nollex Nemzetközi Kft. is megjelent, így a Magyarországról érkezett szakmai érdeklődők közvetlenül a hazai képviselettől juthattak információhoz.

A Webroot szoftvereit független amerikai és európai elemzők rendszeresen a legmagasabb kategóriába sorolják és ajánlják. Nagyvállalatoktól kezdve Internet-szolgáltatókon, egyetemeken, állami intézményeken át a kisvállalatokig és egyéni felhasználókig számos országban találhatók ügyfelei. A legismertebbek közülük: az amerikai Citibank, az EarthLink Internet-szolgáltató, a Metro Goldwyn Mayer filmstúdió (MGM), a McDonald´s, a France 2 tévéállomás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés