Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure Mobile Anti-Virus németországi mobil-előfizetőknek

Dotkom

F-Secure Mobile Anti-Virus németországi mobil-előfizetőknek

A mobil eszközök védelmére kifejlesztett F-Secure Mobile Anti-Virus megoldás már a német T-Mobile előfizetői számára is elérhető. Az előfizetők a szolgáltatást egy hónapig ingyenesen használhatják, azután havonta 1,95 euróért vásárolhatják meg a frissítést.

Az F-Secure a németországi Hannoverben rendezett CeBIT kiállításon bejelentette, hogy az F-Secure Mobile Anti-Virus ezentúl a T-Mobile t-zones szolgáltatásainak körében is elérhető. Az F-Secure Mobile Anti-Virus átfogó megoldást kínál az intelligens telefonok kártékony tartalom elleni védelmére, így például mobil vírusok, kéretlen üzenetek és hibásan működő alkalmazások ellen. A megoldás valósidejű, az adott készüléken futó védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket biztosít.

A mobiltelefon-tulajdonosok a vírusvédelmi klienst vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, közvetlenül készülékükre tölthetik le. A szolgáltatást az egy hónapos tesztidőszakban ingyenesen használhatják, azután a telefonkészüléken keresztül, havonta 1,95 euróért vásárolhatják meg a frissítést. A megoldást jelenleg a Symbian OS készülékek tulajdonosai használhatják, az év második negyedévétől azonban már a Windows Mobile felhasználók is elérhetik. Az F-Secure Mobile Anti-Virus szolgáltatás a t-zones letöltések között található.

„Bár a fenyegetések egyelőre még nem kritikusak, ez a legújabb megállapodásunk is azt bizonyítja, hogy jó irányban indultunk el. Azt tervezzük, hogy a T-Mobile vállalattal folytatott mobil biztonsági együttműködésünket a jövőben más platformokra is kiterjesztjük.” – nyilatkozta Risto Siilasmaa, az F Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés