Connect with us

technokrata

Giuseppe Verrini az ENISA állandó érdekeltségi csoportjában

Dotkom

Giuseppe Verrini az ENISA állandó érdekeltségi csoportjában

Az európai hálózat- és információvédelmi ügynökség Giuseppe Verrinit az állandó érdekeltségi csoportba nevezte ki. Az ügynökség az EU információvédelmi kultúrájának fejlesztésén munkálkodik.

A Symantec Corporation bejelentette, hogy európai, közel-keleti és afrikai értékesítési, marketing és szolgáltatási alelnökét, Giuseppe Verrinit az Európai Hálózat- és Információvédelmi Ügynökség (ENISA) kinevezte legelső Állandó Érdekeltségi Csoportjába.

Az ENISA az Európai Uniót átfogó kezdeményezésként az Európai Közösségnek, az Európai Bizottságnak, az egyes tagállamoknak és az üzleti közösségnek lesz segítségére abban, hogy a mind a magánszemélyeket, mind a vállalatokat védő, magas szintű hálózat- és információvédelmi szabványokat tudjanak biztosítani, illetve meg tudjanak azoknak felelni. Verrini úr a Symantec európai részének alelnökeként és vezetőjeként a szakmában eltöltött több mint 31 év alatt felhalmozott hatalmas tapasztalattal és tudással rendelkezik az információvédelem területén. Ez a tisztsége az európai információvédelmi ipar nagyra becsült tagjaként személyének szól.

A Symantec számos, európai közérdeket szolgáló, védelmi célú csoport, például az EICTA és a BSA tagja. A cég emellett a szakma általános társulásainak, így az egyesült királyságbeli CBI-nak, az írországi ICT-nek, az olasz Federcomminnek és a német Bitkomnak a tagjaként szaktanácsadásával aktív szerepet játszik az informatikai színtér védelmi problémáinak a megoldásánál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin