Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG és a Nortel közös vállalatot alapít

Dotkom

Az LG és a Nortel közös vállalatot alapít

A létrehozandó közös vállalat a végleges megállapodás aláírásával jön létre. A két vállalat várhatóan 2005 második negyedévében zárja le az ügyletet.

Az LG Electronics és a Nortel bejelentette, hogy a két vállalat szándéknyilatkozatot írt alá egy közös társaság alapításáról, amely csúcsminőségű, high-tech telekommunikációs berendezéseket és hálózati megoldásokat kínál majd Koreában és más globális piacokon. Az új, 50-50%-os (a tervezett közös vállalatban a Nortelnek 50% + 1 darab részvény részesedése lesz) tulajdoni arányú társaság létrehozásáról szóló megállapodást az LG Electronics elnök-vezérigazgatója, S. S. Kim és a Nortel elnök-vezérigazgatója, Bill Owens írta alá Szöulban.

A Nortel olyan kommunikációs szolgáltatások vezető szállítója, amelyek elősegítik a felhasználók szakmai fejlődését és a globális kereskedelmet, valamint biztosítják és megvédik a világ legkritikusabb információállományait. Szolgáltató és vállalati ügyfeleinek a Nortel innovatív technológiai megoldásokat kínál (többek között szélessávú, VoIP, multimédia szolgáltatásokat és alkalmazásokat, stb.), és segíti őket abban, hogy megfeleljenek a piac legkomolyabb kihívásainak is. A társaság 150 országban van jelen szolgáltatásaival.

Az LG és a Nortel közötti együttműködés támogatja a társaságok azon stratégiai törekvéseit, amelyek fejlett telekommunikációs eszközök és hálózati megoldások kifejlesztését, valamint a globális kereskedelem elősegítését célozzák. A közös vállalkozás létrehozásával és erőik egyesítésével a két társaság elkötelezi magát a rendelkezésre álló erőforrások és szakértelem legjobb kihasználása mellett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés