Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox első hazai Premier Partnere a Prime Rate Kft.

Dotkom

A Xerox első hazai Premier Partnere a Prime Rate Kft.

Magyar vállalat a digitális nyomdák virtuális elit klubjában.

Magyarország legnagyobb digitális nyomdai szolgáltatója, a Prime Rate Kft. 2005 januárjától tagja a Xerox Corporation nyomdaipari vállalkozások számára szervezett szakmai klubjának. Tomcsányi Péter ügyvezető igazgató szerint a nemzetközi ügyfélkör, a nívós oktatás és a tagság márkaépítő szerepe miatt éri meg a Xerox Premier Partnerei közé tartozni.

A Xerox Premier Partner program létrehozott egy új, elektronikus kereskedelmi és kommunikációs csatornát, mely a legmodernebb digitális nyomdai szolgáltatások keresleti és kínálati oldalát köti össze – az Internet segítségével. A szervezet alapítója és irányítója a Xerox, tagjai pedig különböző méretű és profilú digitális nyomdai szolgáltató vállalatok a világ minden tájáról. A Premier Partner program virtuális nyomdaipari központként működik: bárhonnan fogad megrendelést, melyet a megfelelő nyomtatási helyszín kiválasztása után a minőségi követelmények és a legmagasabb fokú hozzáértés biztosításával teljesít a hálózat valamely tagja.

A Premier Partner program célja, hogy kulcsfontosságú támogatást nyújtson tagjai bevételeinek növelésében, nyereségességük fokozásában, piaci részesedésük kiterjesztésében, szolgáltatásaik fejlesztésben és üzleti lehetőségeik bővítésében – eszközök, források és szakismeretek biztosításával.

„Rengeteg gazdasági-pénzügyi és szakmai elvárásnak kellett megfelelnünk, mielőtt beléptünk a programba. Többek között vállaltuk, hogy digitális Xerox nyomógépeinken évente legalább 60 millió fekete-fehér és 3 millió színes oldalt nyomtatunk, illetve megteremtjük az elektronikus üzletkötés alapfeltételeit, vagyis létrehozunk egy többnyelvű, informatív honlapot.” – mondta Tomcsányi Péter, a Prime Rate Kft. ügyvezető igazgatója.

„Vállalásainkért cserébe egy olyan nyomdaipari hálózatnak lehetünk tagjai, mely nemzetközi ügyfeleket és élvonalbeli tudást nyújt számunkra. Még ennél is fontosabbnak tartom azonban, hogy a tagság minőségi garanciát jelent, tehát fokozza az ügyfelek bizalmát, hogy a világ vezető nyomdaipari szolgáltatójának kiemelt, Premier Partnerei vagyunk.”

Tagjai számára nyújtott exkluzív szolgáltatásaival a Premier Program több egy virtuális nyomdaipari vállalkozásnál.

  • Tudásközpont, mely oktatási programokat szervez, üzletfejlesztési és technológiai tanácsokat ad.
  • Szolgáltató centrumként a legfejlettebb szakmai alkalmazásokat, berendezéseket és folyamatszervezési modelleket biztosítja tagjainak.
  • Keresletet generál, hiszen a Premier Partner program létrehozása óta a Xerox ide irányít minden digitális nyomdai megbízást, és kezességet vállal a világméretű hálózat tagjainak kifogástalan munkájáért.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés