Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nexon: bérszámfejtési megoldás speciális kedvezménnyel

Dotkom

Nexon: bérszámfejtési megoldás speciális kedvezménnyel

Nexon-Microsoft együttműködés.

A Nexon és a Microsoft Magyarország tavaly év végén kötött megállapodása révén a Microsoft vállalatirányítási rendszereihez a NEXON piacvezető humánügyviteli rendszere, a nexONBÉR bérszámfejtési modulját speciális kedvezménnyel biztosítja. A két vállalat együttműködésének köszönhetően a multinacionális tapasztalat ötvöződik a helyi szaktudással az integrált vállalatirányítási rendszerek, illetve a bérszámfejtési megoldások piacán.

A Nexon által fejlesztett nexONBÉR és a BERENC bérügyviteli programmal több mint egymillió munkavállaló bérét számfejtik szerte az országban. A tavalyi év folyamán a Nexon DOS alapú BERENC programja – tucatnyi programozó több éves fejlesztőmunkájának gyümölcseként – nexONBÉR márkanév alatt teljesen megújult, és Windows platformon, a legkorszerűbb technológiával, valamint megnövelt funkcionalitással jelentkezett.

Prémium kategória
A Microsoft vállalatirányítási rendszerekhez illesztett, windows-os platformon egyedülállóan gyors bérszámfejtést megvalósító nexONBÉR 15 év bérszámfejtési tapasztalatát koncentrálja. Fontos hangsúlyozni, hogy az új rendszer nem egyszerűen a régi Windows platformon történő újrafordítása, a Nexon mérnökei teljesen új programot írtak. Az új nexONBÉR azon vállalatok számára is vonzó alternatívát jelenthet, melyek korábban készült windows-os megoldást használnak.

Átfogó megoldás kedvezménnyel
A most létrejött megállapodás keretében a Microsoft Axapta és Microsoft Navision vállalatirányítási rendszert bevezető, vagy már használó vállalatok speciális kedvezménnyel juthatnak hozzá a nexONBÉR-hez, melynek moduljai – bér, munkaügy, OEP ellátások, családtámogatás, általános lekérdezések és kafetéria – átfogó módon lefedik, és hatékonyan kezelik a bérügyvitel összes területét. Az évi 10-12 alkalommal bekövetkező jogszabályváltozások folyamatos követésének köszönhetően a rendszer mindenkor megfelel a hazai előírásoknak.

A két cég vezetői egyaránt hangsúlyozzák: nem egyszeri akcióról van szó, hanem hosszabb stratégiai megállapodásról, mely minimum 2005 végéig tart. A megállapodás keretében az ügyfelek a nexONBÉR-hez – a kiválasztott beszállítótól függően – 50 és 100 százalék közötti kedvezménnyel mérsékelt licencdíj fejében (tehát akár ingyenesen) juthatnak hozzá, illetve a bérszámfejtő program futtatásához szükséges MSSQL adatbázis-kezelő programot szintén egyedülállóan kedvező áron, 19.900 forintért vásárolhatják meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés