Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Diák Ösztöndíj a Szegedi Tudományegyetem két hallgatójának

Dotkom

HP Diák Ösztöndíj a Szegedi Tudományegyetem két hallgatójának

A két nyertes hallgató egy éven keresztül havi 40 ezer forint támogatásban részesül.

A Szegedi Tudományegyetem és a HP Magyarország közösen hirdette meg a HP Diák Ösztöndíjat, amelynek ünnepélyes átadására a szegedi Tanulmányi és Információs Központ megnyitóján került sor. A pályázat nyertese két negyedéves diák, Csendes Áron és Gradwohl Csaba, akiknek az ösztöndíjakat a HP Magyarország nevében K. Szabó Zoltán, az államigazgatási üzletág értékesítési igazgatója adta át.

A pályázat kiírása szerint pályázhatott minden olyan számítástechnika, vagy informatika szakos egyetemi hallgató, aki negyedéves diák és folyamatos hallgatói jogviszonyban van az egyetemmel. A pályázat értékelésekor szempont volt a tanulmányi átlag, a tudományos diákköri tevékenység, az egyetemen végzett kutatás-fejlesztési, sport- és kulturális munka, valamint a korábbi publikációs-tudományos tevékenység.

A két nyertes hallgató egy éven keresztül havi 40 ezer forint támogatásban részesül. A HP Magyarország célja az ösztöndíjjal olyan fiatal informatikus szakemberek képzésének támogatása, akik a jövőben szaktudásukkal hozzájárulhatnak a hazai infokommunikációs szektor fejlődéséhez és a tudásalapú társadalom kiépüléséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés