Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft kibocsátotta az MSN új keresőszolgáltatásának

Dotkom

A Microsoft kibocsátotta az MSN új keresőszolgáltatásának

Az MSN továbbfejlesztett keresőszolgáltatásának segítségével a keresett információk gyorsabban és hatékonyabban böngészhetőek a világhálón.

A Microsoft bemutatta az MSN keresőszolgáltatás (MSN Search) béta verzióját, melynek segítségével a felhasználók pontosabb választ kaphatnak kérdéseikre, és jobban kontrollálhatják a keresés menetét, így gyorsabban hozzáférhetnek az interneten keresett információkhoz. Az MSN új keresőszolgáltatásának célja, hogy az online információk minél egyszerűbben és gyorsabban megtalálhatók legyenek. Ehhez kínál a rendszer kiterjedt, friss információkategóriákat, és nagy teljesítményű, testreszabható keresőeszközöket.

Az MSN Search béta verziójához az Egyesült Államokban a felhasználók nyilvános használatra a http://beta.search.msn.com címen juthatnak hozzá, további 26 ország felhasználói pedig a hazai MSN webhelyekről érhetik el 11 különböző nyelven. Az MSN Search segítségével több mint 5 milliárd webes dokumentumból kereshetők ki a releváns információk.

Az MSN Search innovatív funkcióival releváns válaszok kaphatók a direkt kérdésekre is, például arra is, hogy „Melyik a világ második leghosszabb tengerpartja?”. Emellett a „keresés a közelben” funkció automatikusan a földrajzilag legközelebbi releváns információkat és forrásokat adja meg, így számottevően csökkenthető a hatékony keresésre fordított idő, és nem kell több ezernyi hivatkozást átrostálni. Ezen túl hírek, képek és zenék direkt keresésére is lehetőség nyílik az új keresőrendszerben.

„Ezzel a béta verzióval jelentős lépést tettünk afelé, hogy a felhasználók valóban megtalálják az interneten azt, amit keresnek, és mindezt gyorsabban megtehetik, mint az MSN Search korábbi verzióival” – mondta Yusuf Mehdi, az MSN Information Services & Merchant Platform divíziójának igazgatója. „A jobb találatok és a hatékonyabb keresőeszközök révén az MSN színvonalasabb internetes keresést nyújt.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés