Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Choice Hotels International az Epicort választotta szerződéses szállítójának

Dotkom

A Choice Hotels International az Epicort választotta szerződéses szállítójának

Az Epicor a Choice Hotels létesítményeinek igényeihez szabott, megfizethető szoftvermegoldást kínál a szállodalánc egységei számára világszerte.

Az Epicor Software Corporation a középvállalati integrált szoftvermegoldások szolgáltatója és a Choice Hotels International szállítói megállapodást kötött, amely szerint az Epicor vendéglátó- és szórakoztatóipari (Epicor for Hospitality and Entertainment) ajánlatának részeként kínálja majd Scala Hospitality megoldását a Choice Hotels International közel 5 ezer potenciális létesítményüzemeltető partnerének.

Az Epicor Scala Hospitality megoldása egy teljes, a Microsoft Windows Small Business Server 2003 platformjára fejlesztett, vendéglátó szervezetek számára készült vállalati alkalmazáskészlet. A megoldást a Choice lánchoz tartozó következő létesítményeknek kínálják majd világszerte: Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, Sleep Inn, Clarion, MainStay Suites, Econo Lodge és Rodeway Inn.

A kifejezetten a Choice Hotels partnerei által üzemeltetett létesítményekhez hasonló szállodák számára készült megoldást arra optimalizálták, hogy segítségével a létesítmény vezetői naponta friss vezetői információkhoz juthassanak, ami garantáltan alacsonyabb működési költségeket eredményez. Mivel az Epicor a Choice Hotels beszerzési rendszerének egyik szerződéses szállítója, a Choice hotelek üzemeltetői a megoldást a ChoiceBuys.com webhelyen keresztül is megvásárolhatják.

Az Epicor Scala Hospitality megoldását a világ több mint hatvan országában használják szállodai létesítményekben. A Choice Hotels céggel fenntartott folyamatos kapcsolat, illetve az üzemeltetői közösség igényeinek kiszolgálása teszi lehetővé, hogy az Epicor megbízható megoldást kínáljon a beszerzési folyamatok létesítményszintű támogatásához és javításához.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés