Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM eServer i5 595 a nagyvállalatok különleges igényeinek kielégítésére készült

Dotkom

Az IBM eServer i5 595 a nagyvállalatok különleges igényeinek kielégítésére készült

A 595-ös modell az IBM Virtualization Engine támogatásával több operációs rendszer és alkalmazás-környezet egyidejű futtatására képes.

A különleges igények kielégítésére készült IBM eServer i5 595 olyan képességeket biztosít, melyekkel a nagyvállalatok csökkenthetik adatközpontjuk összetettségét, egyszerűsíthetik IT infrastruktúrájukat, hatékonyabban tehetnek eleget a vállalt IT szolgáltatás-szinteknek és új, innovatív, igény-alapú megoldásokat valósíthatnak meg. A nagy mértékben skálázható, bővíthető ipari szabvány architektúra a kiegyensúlyozott növekedést támogatja, míg az IBM Capacity on Demand funkciók biztosítják az extra fokozatra kapcsolás gyors lehetőségét a hirtelen megugró terhelés kezelésére.

A 595-ös modell az IBM Virtualization Engine támogatásával több operációs rendszer és alkalmazás-környezet – köztük az IBM i5/OS, az IBM AIX 5L, a Linux on POWER, valamint az IBM WebSphere, a Java és a Lotus Domino – egyidejű futtatására képes. Ezenfelül a Linux on Intel és a Microsoft Windows is támogatott (IXA-n vagy IXS-en keresztül).

Az IBM 64-bites processzor-technológiájának kilencedik generációját képviselő Power5-processzorokra épülő szerver 64-utas processzora lehetővé teszi, hogy a nagyvállalatok zavartalanul bővítsék feldolgozó kapacitásukat, miközben továbbra is használhatják meglévő adattároló eszközeiket és hálózati infrastruktúrájukat. Integrált terheléskezelő és kapacitásbővítő (Capacity on Demand) funkciók egész sora áll a vállalatok rendelkezésére a terhelés és a teljesítmény dinamikus – sőt akár automatikus – összehangolásához, az állandóan változó üzleti prioritásoknak megfelelően. Az i5/OS-be épített terheléskezelő eszközök révén több alrendszer futtatható, ami az azonos operációs rendszeren belül futó különböző alkalmazások feldolgozási prioritásainak kiegyensúlyozásával hatékonyabbá teszi a rendszergazda munkáját.

Az új, integrált xSeries Server jobb összeállítást kínál az IBM eServer i5 számára
A beépített duál 1Gb-es Ethernet adapterrel felszerelt új, Integrated xSeries Server (IXS) az integrálható xSeries szerverkártyák korábbi generációinak megbízhatóságát és integrált összeállítását nyújtja. Most már az iSeries szervercsalád legújabb tagjába – az IBM eServer i5-be – is be van építve, és támogatja néhány iSeries rendszer egység és I/O torony is. Az i5 és iSeries szerverek dobozában elhelyezett új 2.0 GHz-es Intel Pentium M-alapú IXS a Windows és Linux alkalmazások támogatására szolgáló, egyprocesszoros Intel szerver szerepét tölti be.

Az összeállítás főbb előnyei:
– konszolidált mentés
– felhasználó-kezelés integrálása, jelszavakat is beleértve
– alkalmazások közötti kommunikáció, 1 GB-oes virtuális Ethernet kapcsolaton keresztül

IBM eServer i5 Solution Edition for PeopleSoft EnterpriseOne
Az IBM eServer i5 Solution Edition for PeopleSoft EnterpriseOne az IBM eServer i5 550 erejét és a PeopleSoft EnterpriseOne alkalmazások hatékonyságát egyesítve, a PeopleSoft és az IBM közös erőfeszítéseiből született azzal a céllal, hogy a két cég kellően rugalmas megoldásokat kínáljon közös ügyfeleinek. Ez a kedvező árfekvésű, kifejezetten a PeopleSoft számára kialakított verzió olyan árponton nyújtja mindezeket az előnyöket, amely az EnterpriseOne eddigi és új vásárlói számára egyaránt vonzó lehet. Ez a kifejezetten a PeopleSoft EnterpriseOne-hoz készült verzió elérhetővé teszi a megoldást megvásárlók számára az eServer i5 mindazon funkcióit, amelyek az IT infrastruktúra rugalmasságát növelik. Ilyen például több operációs rendszer futtatásának lehetősége egyetlen szerveren, a Micro-Partitioning technológia, az erőforrások virtualizációja, valamint a Capacity on Demand képességek.

Az IBM i5/OS V5R3 tovább bővíti a konszolidációs opciókat az IBM eServer p5 számára
Az IBM i5/OS V5R3 verziója a tervek szerint 2004. december 10-étől lesz megvásárolható az eServer p5 570-es, 590-es és 595-ös modelljeire. Ez különösen az olyan nagyvállalati pSeries ügyfelek számára lesz előnyös, akik az AIX 5L alkalmazásokat viszonylag kevés IBM i5/OS alkalmazással szeretnék konszolidálni.

Azzal, hogy megjelenik az i5/OS V5R3 operációs rendszernek az eServer p5 egyes modelljeihez készült verziója, a UNIX-platformra való konszolidálás lehetőségét fontolgató ügyfeleknek most lehetősége nyílik az i5/OS és AIX 5L rendszerek egymás melletti futtatására az eServer p5 szerveren.

Az i5/OS alkalmazások az eServer p5 570-en egy processzoron, az eServer p5 590 és 595 rendszereken pedig két processzoron is futtathatók.

Az IBM eServer i5 a legjobb szerverplatform marad mindazon ügyfelek számára, akik meglévő iSeries szervereiket készülnek bővíteni, akik az i5/OS-en futó alkalmazások terhelésének további növekedésével számolnak, vagy akik egy konszolidált környezetben is hasznosítani szeretnék már megszerzett iSeries-es ismereteiket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés