Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TCI Precision Metals az Epicor Manufacturing szoftvert implementálja

Dotkom

A TCI Precision Metals az Epicor Manufacturing szoftvert implementálja

További modulok implementálását is tervezi a vállalat.

A TCI Precision Metals az Epicor Vantage használata mellett döntött, melyben nagy szerepet játszott, hogy a termék egy minden gyártási folyamatra kiterjedő termelésirányítási rendszer.

Az 1956-ban alapított TCI Precision Metals raktári disztribútora az Alcoa és a Kaiser alumíniumipari vállalatoknak; átfogó megmunkálási funkcióival kiszolgálja a légi szállítási, az egészségügyi és az autóipari piacokat is. A Vantage a rendelési ciklus automatizálásával és korszerűsítésével javítja a hatékonyságot, lehetővé teszi az erőforrások lehető legjobb kihasználását, és a jövedelmezőség növelését.

A TCI Precision Metals azért választotta a Vantage-et, mert az azonnal – a dobozból elővéve – olyan beépített munkafolyamati eljárásokat kínált, amelyekkel a gyártók a teljes rendelési ciklust felügyelhetik. Az alapvető Vantage modulok kiegészítésére a TCI Precision Metals tervezi a Vantage Product Configurator (termékkonfigurátor), a Business Intelligence (üzleti intelligencia) és a Customer Relationship Management (CRM, ügyfélkapcsolat-kezelési) modulok implementálását is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés