Connect with us

Hirdetés

technokrata

IT Biztonságtechnikai Konferencia

Dotkom

IT Biztonságtechnikai Konferencia

A ProPage Kft. immáron harmadik éve rendez átfogó IT biztonságtechnikai konferenciát neves európai és tengerentúli hardvergyártók és szoftverfejlesztők részvételével.

A rendezvényt 2004-ben RoadShow-val bővítették, mely nyáron és kora ősszel Győrben, Szegeden, és Debrecenben került megrendezésre, s melyet október 20-án a Budapesti BitSEC konferencia zár. Eltér még a hagyományoktól, hogy ez évben a konferencián való részvétel ingyenes.

Mintegy 70-100 fő részvételére számítanak, amely érdeklődői kör egyrészt a számítástechnikai piac viszonteladóiból másrészt a közép-, és nagyvállalati szféra érintett vezetőiből tevődik össze. A résztvevő gyártók előadói az IT biztonságtechnika egy-egy speciális területének problémáiról, a veszélyekről, azok mértékéről, az okozott károkról illetve a gyártók által ajánlott megoldásokról és szolgáltatásokról hallhatnak elődadásokat. A konferencia azzal a fő céllal jön létre, hogy a felhasználókat tájékoztassa a napjainkban egyre növekvő veszélyforrásokról, az európai uniós szabályozások érintésével a fennálló követelményeiről és megoldásokról.

A sorozaton az APC Hungary, a Panda Software Hungary, a Veritas Corporation, a BorderWare Technologies, a Memory Experts, és az Axico Kft. által képviselt Adaptech, Tandberg és Fujitsu prezentációit hallgathatják meg az érdeklődők.

Időpont, helyszín
2004. október 20.
Budapest – Vista Rendezvényközpont
1051, Paulay Ede u. 9.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés