Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel EMEA régiós Channel konferenciák

Dotkom

Intel EMEA régiós Channel konferenciák

Az Intel az EMEA régiós Channel konferenciái alkalmával megismerteti a viszonteladókat és rendszerintegrátorokat a legújabb technológiai trendekkel és megoldásokkal.

Az Intel bejelentette, hogy 2004-es őszi, viszonteladók és rendszerintegrátorok számára szervezett Channel konferenciái október és december között kerülnek megrendezésre az EMEA régióban. Az Intel legutóbbi szerver- és asztali termékbejelentései fényében az Intel Channel konferenciái elsősorban tréningekkel, networking ülésekkel és külső gyártók bemutatóival segítik a résztvevőket az új üzleti és felhasználói megoldások sikeres bevezetése érdekében. A 129 eseményen hozzávetőlegesen 11.000 tag megjelenésére számítanak. A konferenciát kiterjesztették a fejlődő piacokra is, ahol az Intel channel eladásai erőteljes növekedést mutatnak.

„Az Intel 915 G/P és 925X Express lapkakészletének bevezetése, illetve az Intel Xeon processzor-alapú platform továbbfejlesztett képességei által rengeteg új piaci lehetőség nyílik a Channel tagok számára.” – mondta Maurits Tichelman, az Intel EMEA régióbeli viszonteladói channel-tevékenységeiért, értékesítésért és terjesztésért felelős igazgatója. „Az Intel elkötelezett a viszonteladói csatorna támogatása iránt, a legmodernebb tudással és olyan stratégiai eszközökkel, amely a legújabb technológiai fejlesztések minden előnyét biztosítják, illetve segítségeket nyújtanak a folyamatos és magasfokú igények által kínált lehetőségek kiaknázására (melyek elsősorban az üzleti és felhasználói szektorban mutatkoznak), és főként a mobil megoldásokkal kapcsolatban merülnek fel – amely a leggyorsabban növekvő piaci szegmens az iparágban.”

Az idei év konferenciáinak középponti témája az Intel Premier Providerek és az Intel Product Integrator-ok számára bemutatni hogyan aknázhatnák ki maximálisan azt a növekedési lehetőséget, amelyet az Intel legújabb szerver- és asztali platformbejelentései kínálnak. Emellett az Intel azt is bemutatja, hogy a viszonteladók és rendszerintegrátorok miként használhatják ki az új termékek, tréningek és marketingprogramok nyújtotta lehetőségek általi előnyöket.

A résztvevőknek lehetőségük nyílik találkozni mind a helyi, mind a világszinten tevékenykedő Intel képviselőkkel, hogy fontos információkhoz jussanak a gazdasági környezet nagyobb változásairól, a fejlődő országokbeli felhasználók igényeiről, a legújabb felhasználási módokról és a legmodernebb technológiákról. Emellett különböző szemináriumokra is sor kerül, elsősorban az Intel kulcsfontosságú termékterületein, többek között a mobilitás, mint profitábilis fejlődési gépezet, a szerveres ökoszisztéma és a számítástechnikai technológiák új felhasználási modelljei témakörökben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés