Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM-Amadeus együttműködésben a Lufthansa online portálja

Dotkom

IBM-Amadeus együttműködésben a Lufthansa online portálja

Az IBM és az Amadeus e-Travel közösen építik ki és üzemeltetik a Lufthansa online portálját.

A világ egyik vezető légitársaságaként ismert német Lufthansa AG az IBM-re és az Amadeus elektronikus kereskedelmi üzletágára, az e-Travelre bízta új generációs internetes portálja kiépítésének és üzemeltetésének feladatát.

A Lufthansa.com és az öt évre szóló megállapodás célja a „gyorsabb, egyszerűbb és ügyfélbarátabb” kiszolgálás. A Lufthansa az IBM-mel és az Amadeus e-Travellel együttműködve biztosít egyszerűen igénybe vehető, átfogó helyfoglalási és díjinformációs támogatást a portál látogatói számára.

A megállapodás értelmében az IBM végzi a projekt lebonyolításához szükséges tanácsadást, megoldásfejlesztést, karbantartást és szerver-üzemeltetést, az Amadeus pedig a helyfoglalási és díjinformációs megoldásért vállal felelősséget. Az infrastruktúrát, a köztes szoftvereket (middleware-elemeket) és a hálózati technológiát közösen szállítják a partnerek.

„Az új portál rugalmasságának köszönhetően a légitársaság bármikor gyorsan tud reagálni a piaci igényekre.” – mutatott rá Dr. Matthias Förster, az IBM Business Consulting Services globális kapcsolatokért felelős partnere.

„Nagy várakozással készülünk rá, hogy az IBM-mel együtt, fejlett on-line technológiákat bocsáthassunk a Lufthansa és ügyfelei rendelkezésére. A már több mint 60 légitársaság – köztük a bmi, a Qantas és az Air Canada – által sikeresen használt önkiszolgáló megoldásaink (pl. a Planitgo Flex Pricer technológia) javítják a légitársaságoknál az on-line ügyfélszerzés hatékonyságát és az elektronikus üzletvitel eredményességét. Az e-Travel technológiával az ügyfelek on-line rendszerben, önállóan tudják módosítani helyfoglalásukat, csökkentve ezzel a telefonos ügyfélszolgálatok munkaterhelését.” – nyilatkozta Ian Wheeler, az e-Travel alelnöke, ügyvezetője és marketingigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés