Connect with us

Hirdetés

technokrata

Startol a Siemens COM

Dotkom

Startol a Siemens COM

Az ágazat szervezete három szegmensre, és ezek összesen nyolc üzletágára tagolódnak.

A Siemens újonnan kialakított ágazata, a Communications 2004. október 1-jével megkezdi munkáját. Az IC Networks (ICN; vezetékes hálózatok) és a Siemens Mobile (ICM, mobil kommunikáció) ágazatok összevonásával létrejött új ágazat a világ kommunikációs iparának egyik legnagyobb formációja: forgalom szerint a Nokia és a Cisco után a Motorolával „holtversenyben” a negyedik helyen áll. Az új Siemens-ágazatnak, melynek a világ több mint 160 országában van képviselete, vezetője Lothar Pauly.

Az ágazat szervezete három szegmensre – Carrier (nyilvános) Hálózatok, Enterprise (magán/vállalati) Hálózatok, Készülékek – és ezek összesen nyolc üzletágára tagolódnak. Az ágazat igazgatóságának az elnökkel együtt öt tagja van. Lothar Pauly, az igazgatóság elnöke felügyeli a Carrier szegmensben a vezetékes és mobil hálózatokat. Michael Kutschenreuther az ágazat gazdasági és pénzügyi vezetője (CFO). Anton Hendrik, aki az ágazat műszaki vezetője (CTO – Chief technology Officer), egyben felügyeli a Carrier szegmens ügyfeleinél végzett szerviz-tevékenységet. Andy W. Matthes a felelős az Enterprise szegmensbeli üzletért és Thorsten Heins a Készülékek szegmensért.

Az ágazat vezetője, Lothar Pauly két fő „csapásirányt” jelölt ki. Az egyik az eddigi üzleti tevékenység további kiterjesztése az alaphálózattól a végkészülékekig ívelő end-to-end megoldások terén. A másik a „trendsetter” szerep erősítése a fix és mobil hálózatokat, illetve a nyilvános és magánhálózatokat átfogó konvergens (közös) megoldások, továbbá a többfunkciós készülékek terén.

Mint az ágazat elnöke elmondta, jelenleg a Siemens Communications az egyetlen szállító, amely ügyfeleinek „egy kézből” teljes, mindent lefedő portfoliót kínál a végfelhasználói készülékektől a komplex vállalati és nyilvános hálózatok infrastruktúrájáig, kiegészítve a kapcsolódó szolgáltatásokkal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés