Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új McAfee tartalommenedzsment megoldás

Dotkom

Új McAfee tartalommenedzsment megoldás

A McAfee biztonságos tartalommenedzsment-családjának részét képező McAfee WebShield védelmet nyújt a vírusok ellen, tartalomellenőrzést végez, és vásárolható hozzá a nem kívánatos elektronikus leveleket szűrő kiegészítés is.

A McAfee Appliance család tagjai a McAfee e250, az e500 és az e1000 szoftverek, melyek vírusvédelmet, tartalomszűrést és a nem kívánatos levelek elleni védelmet nyújtanak a teljes hálózatnak, a központi szerverekig bezárólag. A McAfee WebShield szoftverrel az adminisztrátor ellenőrizni tudja a be- és kimenő elektronikus levelek tartalmát, enyhítve ezzel a nem kívánatos elektronikus levelek által okozott problémákat, és megakadályozva a rosszindulatú kódok és vírusok fertőzését a hálózaton.

A McAfee WebShield átvizsgálja az Internet-átjárón átmenő, beérkező és elküldendő levelek tartalmát, segíti az erőforrások optimalizálását, növeli a termelékenységet és megakadályozza az iparági vagy vállalati szabályzatok megsértését. A fentieken kívül a McAfee SpamKiller szoftver is futtatható a WebShield szoftver mellett a McAfee által védett gépeken, hatszintű, szabályokon alapuló, megelőző jellegű védelmet nyújtva, amely magában foglalja többek között a heurisztikus ellenőrzést vagy az állomány integritás vizsgálatát.

˝A biztonságos tartalommenedzsment megoldások esetében elengedhetetlen a védelem biztosítása a legkényesebb területeken, mint amilyen vírusvédelem, a nem kívánatos levelek és a tartalom szűrése – ideális esetben egy kombinált vagy integrált megoldásban. A McAfee WebShield és SpamKiller megoldásai átfogó tartalomellenőrzést végeznek, amely magában foglalja többek között a vírusvédelmi szabályzatok kezelését vagy a nem kívánatos levelek és tartalmak szűrését, még mielőtt azok bejuthatnának a szervezetbe.˝ – nyilatkozta Brian Burke, az IDC kutatáselemzője.

A McAfee WebShield Appliance 3.0 számos új szolgáltatása között szerepel a biztonsági szabályzatok teljes támogatása, amely lehetővé teszi, hogy az adminisztrátor logikai csoportokat hozzon létre, amelyekre különféle szabályokat érvényesíthet. Az új kezelőfelület és konfigurációs varázsló nagyobb átláthatóságot kínál, az SMTP forgalom naplózása segíti az adminisztrátorokat a hibák megtalálásában és kijavításában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés