Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jazz fiesta a legszélesebb közönség számára

Dotkom

Jazz fiesta a legszélesebb közönség számára

Philips nemzetközi jazz fesztivál.

Szeptember 18-án a világ legnevesebb jazz előadóművészei köztük Van Morrison, Richard Müller teljes jazz repertoárjával, Spyro Gyra, Dan Bárta és sokan mások – beleértve olyan fiatal előadóművészeket, akik zenei világára a jazz hatással van – fogják szórakoztatni Prága városát.

A Philips Nemzetközi Jazz Fesztivál szeptember 18-ára, szombatra tervezett programja egy felejthetetlen, jazz zenével átszőtt napot ígér. A legmodernebb Sazka Aréna színpadán a világ vezető jazz előadóművészei, valamint olyan fiatal együttesek lépnek fel, akik zenei világára a jazz hatással van.

„Szeretnénk, ha a Philips Nemzetközi Jazz Fesztivál egy olyan esemény helyszínévé válna, ahol a jazz zenei műfaj több zene hallgató számára elérhetővé váljék.” – mondta Ruud Jona, a Philips regionális igazgatója. „A Philips-nek hagyományai vannak hasonló nemzetközi események szervezésében és hisszük, hogy nemcsak ebben az évben, hanem az elkövetkező évek során is a Philips Jazz Fesztivál mind a cseh mind pedig a szomszédos országok hallgatósága számára különleges élményeket tartogat. Nagy örömmel tölt el, hogy hasonló gondolkodású vállalatokat, mind például a Citibank, a Eurotel, a Hotel Mövenpick, valamint a Volvo tudtunk megnyerni az esemény szponzorálására.” tette hozzá Ruud Jona.

A Fesztivál programja a kortárs jazz zenét annak több formájában kísérli meg a lehető legszélesebb közönség elé tárni. A látogatók több színpadon egyszerre több előadásból választhatnak. Egy fedetlen színpad kerül felállításra Sazka Aréna előtt, ingyenes zenei élményt nyújtva Prága jazz szerelmeseinek.

A nemzetközi jazz színpadon Van Morrison, mint fő attrakció szerepel majd. Mellette színpadra lép még Richard Müller, Spyro Gyra az Egyesült Államokból, az Asia Beat, valamint Dan Bárta. Az európai jazz színpadon köszönthetjük Acker Bilk-et és a Paramount Jazz Band-jét, aki egyben az első prágai fellépésének 40. évfordulóját is ünnepli. Fellép még a magyar Szakcsi Lakatos Béla, Jiří Stivín, Adriena Bartoąová Szlovákiából, valamint a lengyel Adam Pieronczyk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés