Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Acer kiváló eredményeket ért el a notebook szegmensben

Dotkom

Az Acer kiváló eredményeket ért el a notebook szegmensben

A GARTNER data 2004. második negyedévi adatai alapján az Acer Computer Magyarország kiváló növekedést ért el 2004 második negyedévében, és a második helyen áll a notebook szegmensben.

Az IT piaci adatok szerint a teljes számítástechnikai piac az EMEA régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 2004. második negyedévben 20%-os átlagos növekedést mutatott az előző év azonos időszakához képest. Ebben a környezetben az Acer ismét megerősítette pozitív növekedési ütemét, és 2004 második negyedévében, ugyanazon a piacon 60%-os növekedést ért el.

Az Acer kiváló eredményeket ért el a notebook szegmensben a 68,6%-os éves növekedéssel (2004 és 2003 második negyedévét összehasonlítva), ezzel 2004 második negyedévében első helyen van az EMEA régióban 16,0%-os piaci részesedésével.

„Nagyon örülünk az Acer kiemelkedő, 2004. második negyedéves teljesítményének: figyelemreméltó részesedésre tettünk szert mind a notebook, mind az asztali számítógépek területén.” – mondta Gianfranco Lanci, az Acer EMEA és a Nemzetközi Műveletek Üzleti Csoportjának (IOBG) elnöke. – „Nemcsak megerősítettük vezető szerepünket a notebook szegmensben, amit még az előző két negyedévben értünk el Nyugat-Európában, de most először elsők lettünk az egész EMEA régióban.”

Az Acer Computer Magyarország kiváló eredményeket ért el 2004 második negyedévében, és jelenleg a második a vezető gyártók között a notebook-piacon. Az éves növekedés 2003-hoz képest 10,9% volt, 13,1%-os piaci részesedéssel.

„Ismert tény, hogy az Acer minden szegmensben növekedést képes felmutatni a piaci bizonytalanságok ellenére is.” – mondta Egri Csaba az Acer Computer Magyarország képviseletvezetője. „A hordozható eszközök iránti igényt növeli az erősödő kereslet a digitális megoldások iránt. Mindig nagy figyelemmel kísértük a piac jelzéseit, és ismét tökéletes összhangot találtunk az érzékenység, a belső források és a tudás között, hogy ezeket az elvárásokat konkrét megoldásokká változtassuk – folytatta Egri Csaba. – Ezért biztosak vagyunk abban, hogy a következő hónapokban is el fogjuk érni céljainkat.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés