Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olimpia: a Xerox megkezdte a visszaszámlálást

Dotkom

Olimpia: a Xerox megkezdte a visszaszámlálást

120 millió oldal nyomtatására számít a Xerox a 2004-es athéni Játékok előtt és alatt.

Alig tíz nappal a Játékok kezdete előtt a Xerox dokumentum-feldolgozási technológiáját csatarendbe állítva várja az Olimpiát. A cég becslései szerint az Olimpia előkészítése alatt és a Játékok során a 28 különböző sportágban készülő közel 10.000–18.000 összefoglaló százhúszmilliónál is több nyomtatott oldalt igényel majd. Ezen túlmenően a 2004-es athéni Paralimpia hivatalos támogatójaként a Xerox biztosítja a Játékok dokumentumterjesztési és -feldolgozási feladatait, valamint a szükséges kellékanyagokat. A Paralimpiai Játékok közvetlenül az Olimpia után, szeptemberben kerülnek megrendezésre, a Paralimpiák 52 éves történetében páratlanul nagy számú nemzet részvételével.

A Xerox mintegy 6.000 darab gyors, nagyteljesítményű, multifunkciós berendezése, másolója és nyomtatója ontja majd a versenyeredményeket a hírügynökségek, műsorszórók, sportolók, szponzorok és a rendezőség számára.

„Az Olimpia kitűnő alkalom arra, hogy a Xerox más technológiai szolgáltatókkal együttműködve gondoskodjon az olimpiai eredmények gyors és pontos rögzítéséről, szerkesztéséről és szétküldéséről.” – nyilatkozta Vince Schaeffer, a Xerox nemzetközi olimpiai ügyekért felelős részlegének igazgatója, majd így folytatta: „A sportolókhoz hasonlóan cégünk is igyekszik Olimpiáról Olimpiára többet nyújtani. Munkatársainkra és cégünk technológiai megoldásaira támaszkodva igyekszünk gördülékennyé tenni a színfalak mögött zajló kritikus folyamatokat.”

Az Olimpia hivatalos támogatójaként a Xerox ezenkívül 36 versenyszínhelyen és 26 egyéb eseményen 230 műszaki szakember munkájával segíti a játékok zökkenőmentes lefolyását.

Az idei athéni Játékok alatt 6.000 Xerox berendezésből körülbelül 1.000 darab napi 16 órában fog működni az olimpiai falu és a sportlétesítmények területén.

„A Xerox egészen a kezdetektől részt vesz a 2004-es athéni Olimpiát előkészítő csapat munkájában. Az Olimpia az a sportesemény, amiről a legrészletesebben tudósít a média világszerte. A Xerox hozzájárulása az eredmények közzétételéhez ebben különösen fontos szerepet játszik.” – nyilatkozta Gerhard Heiberg, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) marketing vezetője. Ezt követően hozzáfűzte: „A NOB örül annak, hogy a szülőhazájába és újjászületésének színhelyére visszatérő Olimpiai Játékok dokumentálásában a Xerox „újító bajnokainak” segítségére támaszkodhat.”

A Paralimpia alatt a Xerox a kisebb nyomtatási feladatokhoz több mint 1100 nyomtatót és közel 500 különböző Xerox Phaser típusú berendezést, míg a terjedelmesebb színes feladatokhoz 150 darab színes nyomtatót helyez üzembe.

A 2004. évi athéni Játékok augusztus 13. és 29. között kerülnek megrendezésre. A részt vevő országok száma minden eddigit felülmúl: 202 országból 10.500 sportoló és 45.000 önkéntes érkezik, összesen 301 díjátadó ünnepségre kerül majd sor, és a rendezőség mintegy 5,3 millió nézőre számít. A 19 sporteseményt, 20 különböző helyszínt és 4.000 sportolót érintő Paralimpiai Játékok szeptember 17–28. között zajlanak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés