Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető a legújabb, 2005-ös Norton Antivirus

Dotkom

Elérhető a legújabb, 2005-ös Norton Antivirus

A Symantec vírusvédelmi termékének már elindult a bétatesztelése, ennek eredményeként letölthető a NAV 2005-ös változatának első publikus bétája.

A Symantec weboldala szerint a Norton Antivirus 2005 Beta Windows 98, 2000, Millennium Edition és XP operációs rendszerek alatt próbálható ki. A fejlesztők – több éves hagyományt követve – ismét az internetes közösség rendelkezésére bocsátják ezzel a vírusvédelmi szoftver következő generációjának tesztelését. A lehetőség bárki számára adott, hogy betekintést nyerjen az egyik legelterjedtebb antivírus alkalmazás újdonságaiba. A végleges változatot valószínűleg ismét el fogják látni a tavaly bevezetett, és nagy port kavart termékaktiválási eljárással.

Akárcsak tavaly, idén is ingyen NAV-okkal igyekszik a Symantec még több tesztelőt szerezni a projekt számára. A vállalat ugyanis Norton Antrivirus 2005-öt ajándékoz annak az első ötven internetezőnek, akik a szoftver kipróbálása közben nem dokumentált hibá(k)ra bukkan, és ezt jelenti is a Symantec-nek. A nyerteseket e-mailben értesítik.

Mivel a termék még béta állapotban tartózkodik, a fejlesztők nem biztosítanak hozzá technikai támogatást, ennek ellenére él az az e-mailcím, melyre továbbítani lehet az észrevételeket. A telepítés után egyébként 30 nap múlva válik használhatatlanná a szoftver, így voltaképp egy hónapnyi ingyenes vírusvédelmet ajándékoz a Symantec mindenkinek, aki veszi a fáradtságot a négy kérdésből álló kérdőív kitöltéséhez és a szoftver beszerezéséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés