Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SAS vezető szerepre tör a teljesítménymenedzsment terén

Dotkom

A SAS vezető szerepre tör a teljesítménymenedzsment terén

A SAS bejelentette terveit a vállalati üzleti intelligencia legrangosabb európai nemzetközi konferencián.

A SAS Forum International 2004 konferencián a SAS vezetői ismertették terveiket, melyek szerint a március 30-án bejelentett SAS9 Intelligence Platform áttörést jelentő képességeit kiaknázva a SAS a teljesítménykezelési megoldások piacvezető gyártójává kíván válni.

A vállalat terve az, hogy a teljesítménykezelés elismerten piacvezető vállalatává váljon a SAS9 Intelligence Platform segítségével, valamint kulcsfontosságú – többek között a SAS Activity Based Management és a SAS IT Value Management – megoldásaival. Ez a két megoldás egy minden osztályt és vállalati tevékenységet lefedő megoldáscsalád része, mely átláthatóvá teszi a vállalatok működési adatait. Mindemellett az ügyfelek sok éve ismerik és elismerik a SAS teljesítménykezelési megoldásainak értékét.

A SAS9 tiszta áttekintést nyújt a teljesítmény kezeléséről
A SAS megoldásaival a szervezetek gyorsabban fejlődhetnek, mivel tisztán átláthatják a teljesítményre ható tényezőket, például az ügyfelek viselkedését, a beszállítói láncra eső költségeket és a humán erőforrások felhasználását.

Tevékenység alapú vállalatgazdálkodási megoldásával a SAS versenyelőnyt szerzett a teljesítménykezelés terén
A SAS Activity-Based Management új verziója teljes körű teljesítménymenedzsmentet tesz lehetővé, így minden más teljesítménykezelési megoldást maga mögé utasít. A SAS Activity-Based Management megoldás SAS9 Intelligence Platformra optimalizált új verziója biztosítja, hogy a felhasználók a teljesítményjavító intézkedések bevezetése előtt megvizsgálhassák azok pénzügyi és működési kihatásait. A SAS Activity-Based Management analitikai képességei a termelési volumenek, a szervezeti struktúrák és az erőforrás-költségek állandó változása ellenére biztosítják azokat az információkat, amelyekkel előre jelezhető a pénzügyi teljesítmény és kezelhető a végrehajtás. A SAS Activity-Based Management integrálható a meglévő pénzügyi és vállalati rendszerekkel, és olyan költség- és jövedelmezőségi modelleket generál, amelyek jobban támogatják a döntéshozatal egészét és informatív főbb teljesítménymutatókkal segítik a teljesítménykezelést.

Mint a költség- és teljesítménykezelés szakértője, Gary Cokins írja „Performance Management: Finding the Missing Pieces (To Close the Intelligence Gap)” című könyvében, az Activity-Based Management tényadatokon alapuló elemzéseket nyújt az ügyfelektől származó haszonról, a folyamatok költségeiről és a termékek jövedelmezőségéről, továbbá egyéb kulcsfontosságú információkat is ad, amelyek más módon nem szerezhetők meg. „Többé nem fogadható el az, ha egy szervezetnek nincs racionális rendszere arra, hogy az úgynevezett nem követhető költségeket hozzárendelje azok forrásához, legyen az beszállító, termék vagy ügyfél” – írja Cokins.

A SAS Activity-Based Management felhasználói versenyelőnyhöz jutnak, mivel a megoldással növelhetik hasznukat, kézben tarthatják költségeiket, pontosan előre jelezhetik költség- és erőforrás-igényeiket, összességében tehát javíthatják teljesítményüket.

A SAS IT Value Management kielégíti az informatika teljesítménykezelési igényeit
A SAS Intelligence Platformon alapuló, 2004 harmadik negyedévétől rendelkezésre álló SAS IT Value Management megoldás lehetővé fogja tenni, hogy a vezetők tevékenységeik egyes elemeire összpontosítsanak, lebontsák az információs szigeteket, és olyan információkhoz jussanak, amelyek alkalmasak a teljesítményt növelő intézkedések meghozatalára.

A SAS IT Value Management, a SAS IT Value Management Solutions, a SAS Activity-Based Management és a SAS Strategic Performance Management közötti tökéletes integrációt teljes körűen kiaknázva elemzi az informatikai rendszerekre vonatkozó és a bennük tárolt adatokat, valamint egységes képet az informatika üzleti teljesítményéről és értékéről. A SAS IT Value Management segítségével az informatikai osztályok a gépeken tárolt adatokat közvetlenül összekapcsolhatják saját üzleti funkcióikkal. A megoldás méri, hogy mibe kerül és milyen teljesítményt nyújt az informatikai szervezet, illetve hogy milyen annak minősége és pénzügyi hatékonysága. A SAS IT Value Management mutatószámrendszere világos és teljes körű pillanatképet ad az informatika minden aspektusáról és szolgáltatásainak színvonaláról.

A SAS minden területet lefedő megoldásai biztosítják a jobb teljesítménykezeléshez szükséges információkat

  • Az új SAS9 Intelligence Platform nagy hatékonyságú integrált megoldásai a SAS három évtizedes vertikális iparági tapasztalatain alapulnak, és lehetővé teszik a teljesítménykezelés újszerű alkalmazását.
  • Májusban a SAS bejelentette SAS9 Marketing Automation és SAS9 Risk Dimensions megoldását.
  • A SAS9 megoldáscsalád 2004 negyedik negyedévétől kapható további megoldásai
    • SAS Strategic Performance Management
    • SAS Financial Management
    • SAS Supplier Relationship Management
  • A SAS Human Capital Management 2005 első negyedévétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés