Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure védelem a svéd háztartások egyharmadának

Dotkom

F-Secure védelem a svéd háztartások egyharmadának

Az F-Secure és a com hem AB, Svédország legnagyobb kábeltelevízió szolgáltatója partneri szerződés aláírását jelentette be. A megállapodás értelmében F-Secure biztonsági szolgáltatásokat tesznek elérhetővé a com hem szélessávú Internet felhasználói számára.

A com hem a svéd háztartások harmadának nyújt szélessávú internetes és televíziós szolgáltatásokat. A com hem most előfizetés alapú automatizált online biztonsági szolgáltatással bővítette a szolgáltatásválasztékát. A szolgáltatásokat a com hem szélessávú internet felhasználói számára kínálják, és a szolgáltató webhelyén lesznek elérhetők.

„A szélessávú Internet dinamikusabb terjedésével növekvő igény mutatkozik a könnyen megvalósítható és előre konfigurált biztonsági szolgáltatások iránt. A hatékony vírusvédelmi és tűzfal alkalmazások és ezen belül is a vírusvédelmi adatok gyors automatikus frissítése a meglévő hozzáférési szolgáltatások értékét nagyban növeli. Örömmel működünk együtt az F-Secure-ral, mert ez a biztonsági szolgáltatás segít kiemelkedni a mai üzleti versenykörnyezetből. […]˝ – mondta el Christer Eriksson, a com hem szélessávú szolgáltatásokért felelős vezetője.

„Az F-Secure biztonsági szolgáltatása egy kulcsrakész megoldás, amely a szolgáltató meglévő szolgáltatásválasztékával összekapcsolható, automatizált biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A beépített testreszabási és védjegykezelési támogatás lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók a saját védjegyeik alatt vihessék piacra a szolgáltatásokat. Örülünk, hogy a com hemmel társulva biztosíthatjuk az ügyfeleik számára nélkülözhetetlen biztonsági megoldásokat.˝ – mondta el Kina Persell, az F-Secure svédországi vezetője.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető Internet-szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban. Magyarországon az Axelero Internet biztosít az F-Secure „Security as a Service” szolgáltatására épülő védelmet a személyi számítógépeket támadó különféle férgek, vírusok és külső behatolások ellen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés