Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microstrategy Business Intelligence az amerikai CMS-nél

Dotkom

Microstrategy Business Intelligence az amerikai CMS-nél

Az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Ellátó és Szolgáltató Központja kibővítette Microstrategy Business Intelligence alkalmazásait teljes szervezetén belül.

A Microstrategy Inc. közzétette, hogy az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Ellátó és Szolgáltató Központja (CMS) kibővítette a Microstrategy business intelligence platform használatát szervezetén belül, hogy a szoftver segítségével támogathassa új Medicare Managed Care rendszerét (MMCS).

A CMS szervezetek a Microstrategy Business Intelligence platform alkalmazásával mélyebb, jobb betekintést nyerhetnek a rendelkezésükre álló információhalmaz – például: hasznosítás, az ellátás minősége, kifizetések területéről – adataiba, ezáltal lehetővé téve a minőségi ügyfélkapcsolat kezelést.

„Az Amerikai Egyesült Államok szövetségi és állami szintű kormányzati ügynökségei a Microstrategy ipari-erejű platformját választották, hogy jobb betekintést nyerhessenek tevékenységeikbe, és hogy segítsék a szervezeteket a fontos stratégiai döntések meghozatalában.” – nyilatkozta Sanju Bansal a Microstrategy COO-ja. „Különösen büszkék vagyunk a CMS-el való együttműködésünkre, mely létfontosságú szolgáltatásokat nyújt az Egyesült Államok állampolgárai számára.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés