Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC növelte előnyét a tárolórendszerek piacán 2003-ban

Dotkom

Az EMC növelte előnyét a tárolórendszerek piacán 2003-ban

A múlt hónapban közzétett jelentés szerint az EMC a tároló-szoftverek 5 milliárd dollár összértékű piacán első helyezést ért el 28,3%-os bevételi részesedésével.

2003-ban ismét az EMC vezette az információtároló rendszerek 12,9 milliárd USD összértékű piacát. A Gartner becslései szerint a piacvezető EMC növelte bevételeit: 2003-ban a külső ellenőrzés-alapú lemezes tárolóeszközök piacának 20,6%-át birtokolta. A múlt hónapban közzétett jelentés szerint az EMC a tároló-szoftverek 5 milliárd dollár összértékű piacán első helyezést ért el 28,3%-os bevételi részesedésével, közel 10 százalékponttal megelőzve a második helyezett versenytársat.

Howard Elias, az EMC vállalati marketingért felelős vezető alelnöke elmondta: „Piaci részesedésünk növekedése a teljes EMC termék-portfolió sikerét tükrözi, valamint bizonyítékul szolgál arra, hogy réteges szerkezetű hálózati tárolóeszközök és tárolófelügyeleti szoftverek stratégiai szerepet játszanak a különböző méretű ügyfél-környezetekben. Az elmúlt két évben – a belépő szintű eszközöktől a felsőkategóriás eszközökig – az EMC a hálózati tárolóeszközök terén folyamatosan „emelte a lécet” azáltal, hogy olyan tárolóeszköz-architektúrákat szállít, amelyek skálázhatóak, rugalmasak és gyorsan a legújabb technológiákhoz igazíthatóak annak érdekében, hogy hozzáadott értéket nyújtsanak ügyfeleinknek. Az EMC ezen rendszereket kombinálta saját szoftvereivel és szolgáltatásaival, meghatározva ezzel a széleskörű információ életciklus menedzsment szabványait.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés