Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rádiófrekvenciás azonosítás és személyazonosság-felügyelet a Suntól

Dotkom

Rádiófrekvenciás azonosítás és személyazonosság-felügyelet a Suntól

A Sun Microsystems bejelentette személyazonosság-felügyeleti megoldásainak felfrissülését, valamint egy új lehetőséget a rádiófrekvenciás azonosítás egyszerűbbé, gördülékenyebbé tételére.

A Sun új személyazonosság-felügyeleti portfoliója

A Sun új személyazonosság-felügyeleti terméksora, a Sun Java System Identity Manager, a Sun Java System Access Manager és a Sun Java System Directory Server Enterprise Edition a piac egyik legnyitottabb, legjobban integrálható moduláris jellegű megoldása, amellyel a Sun megerősíti piaci pozícióját a 4 milliárd dollárosra becsült hálózati személyazonosság-kezelő rendszerek világpiacán. Ezek a termékek kiemelkedő szabadságot kínálnak a hálózati személyazonosság-kezelés infrastruktúrájának kialakításához: előre fel vannak készítve több mint 60 partnermegoldással való integrációra annak érdekében, hogy mindenre kiterjedő kompatibilitást nyújtsanak más gyártók termékeivel és a már meglévő beruházásokkal.

A Sun a következő operációs rendszerek használatát támogatja: Solaris, Linux, Microsoft Windows, HP-UX, IBM AIX és IBM OS/390. A használható vállalati szoftverkörnyezetek: BEA Systems, Entrust Technologies, IBM, Microsoft, Netegrity, Novell, Oblix, OpenNetwork, Oracle Corporation, PeopleSoft, RSA Security és SAP.

A termékek szállítása a tervek szerint 2004 júliusában kezdődik.

Sun Java System RFID Software

A Solaris, majd a későbbiekben Linux operációs rendszeren is rendelkezésre álló Java System RFID Software szintén szoftverlicenc előfizetéses konstrukcióban vehető majd igénybe. Az új szoftver úgy készült, hogy sokféle infrastruktúra-megoldással – például a Sun Java Enterprise Systemmel is – együttműködjön.

A Sun Java System RFID Software két fontos összetevőből áll: a Sun Java System RFID Event Managerből, amely feldolgozza az RFID-címkéktől vagy érzékelőktől begyűjtött információkat, és az ügyfél kívánságainak megfelelően szűri az adatbázist, illetve a Sun Java System RFID Information Serverből, amely sokféle információ begyűjtését, lekérdezését és tárolását végzi, és egységes módon elérhetővé teszi ezeket a többi alkalmazás számára.

A Solaris operációs rendszerre készült Sun Java System RFID Software szállítása a tervek szerint 2004. nyarán kezdődik, a Linux rendszereken használható változat pedig 2004. őszére várható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés