Connect with us

Hirdetés

technokrata

Áremelés helyett csatlakozási üdvözlet a kis- és középvállalatoknak!

Dotkom

Áremelés helyett csatlakozási üdvözlet a kis- és középvállalatoknak!

[x] Hazánkban az Európai Uniós csatlakozást megannyi aggodalom előzte meg, amelyek a belépést követő drasztikus áremelkedésekről szóltak. A Fujitsu Siemens Computers, Európa legnagyobb számítógépgyártója máris rácáfolt a híresztelésekre és akciós árakkal üdvözli Magyarországot az Európai Unióban. A vállalat kedvező, bizonyos típusok esetében pedig kiugróan alacsony árakkal kívánja a hazai felhasználók számára emlékezetessé és kellemes élménnyé tenni a történelmi pillanatot követő időszakot.

A Fujitsu Siemens Computers rendkívül fontosnak tartja az európai tendenciának megfelelő információtechnológiai igények hatékony kiszolgálását. A vállalat elkötelezetten hiszi, hogy Magyarországon ezeknek az elveknek kiemelkedő hangsúlyt kell adni, hiszen a kis-és középvállalkozások az ország gazdasági felzárkózásának alappillérjeit jelentik. A Fujitsu Siemens Computers Kft. ebben a szellemben alakította ki tavaszi akcióit.

AMILO Pro V2000 professzionális noteszgép elképesztően alacsony áron

A Fujitsu Siemens Computers új professzionális noteszgépet fejlesztett ki a Magyarországon legnagyobb számban működő kis- és középvállalatok felhasználói számára. Speciális igényeiket a vállalat noteszgép-portfoliójának legújabb tagja, a belépőszintű AMILO Pro V2000-es elégíti ki. A 15,1” képátmérőjű AMILO Pro V2000-es Intel® CentrinoTM Mobil Technológiával, Combo drive-val, 1.40 GHz-es processzorral, és továbbfejlesztett memória képességekkel rendelkezik.

A hatékonyabb felhasználást segíti a beépített Wireless LAN funkció valamint a 3 az 1-ben kártyaolvasó, amely lehetővé teszi SD, MS MMC kártyák alkalmazását. Az Amilo Pro V2000 Windows XP Professional operációs rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az Intel 855GM chipset DualView funkciójának maximális kihasználását. A biztonságos felhasználást az F-secure antivírus szoftver 1 éves teljes körű támogatása biztosítja.

SCENIC PC-k alapáron

A Fujitsu Siemens Computers legújabb SCENIC X101 Celeron és SCENIC X100 Pentium Business Line PC-it is kimondottan a kis- és középvállalatok igényeihez igazította. Az Intel Celeron 2.8 GHz-es processzorral, vagy a Pentium 4 2.8 GHz-es processzorral és Intel 845GV lapkakészlettel dolgozó SCENIC gépek rendkívül kedvező árai korszerű technológiával párosulnak.

Az új PC-k az integrált grafikus kártyának, a megbízható Intel 845GV lapkakészletnek valamint a szervizbarát házkidolgozásnak köszönhetően kompromisszumok nélkül illeszthetőek be a kis- és középvállalatok meglévő IT-környezetébe. A professzionális PC-kre jellemző ergonómikus kialakításnak köszönhetően a 2 első és 2 hátoldali USB csatlakozási lehetőség egyszerű hozzáférést biztosít. A biztonságos felhasználást a Scenic PC-k esetében is az F-secure antivírus szoftver 1 éves teljes körű támogatása biztosítja, míg a gazdaságos üzembentartást az 55W-os átlagos teljesítményfelvétel teszi lehetővé. A SCENIC PC-k korszerű kialakítása a bővítést, a karbantartást és a jövőbeni új funkciók bevezetését is megkönnyíti. A Fujitsu Siemens Computers már a termékfejlesztési fázisban ügyelt a környezetvédelmi szempontokra, ennek szellemében dolgozta ki a gyártási eljárásokat és készítette elő az újrahasznosítás lehetőségeit. A rendszerek fejlett hűtési koncepciója a halk működéshez, ezáltal a kellemesebb és hatékonyabb munkakörnyezet kialakításához is hozzájárul.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés