Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Intel kiterjeszti EMEA csatornáit újabb, fejlődő piacokra

Dotkom

Az Intel kiterjeszti EMEA csatornáit újabb, fejlődő piacokra

Az Intel Megoldások Éves Csúcstalálkozója (Intel Solutions Summit) alkalmából az Intel bejelentette, hogy kiterjeszti EMEA csatornáit újabb, fejlődő piacokra is.

Az Intel bejelentette, hogy az EMEA régióbeli csatornahálózatát újabb 20 fejlődő gazdaságra terjesztette ki, a mobilitás, digitális otthon program és nagyvállalati eszközfrissítés terén felmerülő újabb üzleti lehetőségek kiaknázása érdekében. Az Intel globális csatornahálózatának növelése miatti legújabb befektetéséről John Lonergan, az Intel egész világért felelős csatorna-marketing vezetője beszélt május 19-én, a Madridban rendezett EMEA Intel Solutions Summit alkalmából. A csúcstalálkozó alkalmával egyébként bemutatták a legújabb trendeket, technológiákat, illetve lehetővé tették a viszonteladók és disztribútorok számára, hogy közvetlenül is találkozhassanak az Intel vezetőivel.

Az évente megrendezett esemény nyitóbeszédét John Lonergan tartotta, aki több mint 500 EMEA régiós Intel Premier Provider számára ismertette elképzeléseit, azaz, hogy mik is az Intel tervei a 2003-as, illetve a 2004-es első negyedéves sikereket alapul véve. Lonergan elmondása alapján az Intel további befektetéseket eszközöl majd a csatornaprogramok terén, így további fejlődést biztosítva viszonteladói és disztribútorai számára.

Az EMEA csúcstalálkozó egyike az Intel Premier Providerek számára az idei évben rendezett három konferenciának. A másik két eseményt Las Vegas-ban és Sydney-ben rendezték. Az Intel az idei találkozó részeként egy sor technikai megoldásokról szóló átfogó tréninget kíván tartani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés