Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon megoldást nyújt a színkezelés iparági problémáira

Dotkom

A Canon megoldást nyújt a színkezelés iparági problémáira

A Canon választ ad az iparág legmodernebb színes nyomtatási kommunikációs kérdéseire.

A Canon Europe bemutatta az új próbanyomat készítő megoldását, a Remote Proofing Workflow-t. Ezzel az átfogó megoldással a Canon választ ad azon iparági szükségletre, amely egy olyan színkezelő megoldást és munkafolyamat menedzsment eszközt kíván, amely segíti a kreatív ügynökségek és professzionális nyomdák közötti hatékony kommunikációt, egyúttal hatékonyabbá és következetessé teszi a produkciós munkák jóváhagyási eljárását.

A produkciós munkák kivitelezésére adandó jóváhagyás megszerzése gyakran nagyon hosszadalmas eljárás; több nap is eltelik, amíg az ügynökség és a nyomtatóüzem egymásnak megküldi a próbanyomatokat. Ahhoz, hogy egyformák legyenek a színek mind az ügynökségnél, mind a nyomdánál, mindkét helyen azonos színkezelési technológiákat és eszközöket kell alkalmazni. A Canon Remote Proofing Workflow megoldása egyszerűbbé teszi az ügynökség számára, hogy a megfelelő, valós színeket juttassa el a nyomdáknak. Emellett teljes körű munkafolyamat-automatizálást tesz lehetővé a nyomdák számára, annak érdekében, hogy megbízható, színhelyes próbanyomatokat állíthassanak elő a különböző ügynökségektől kapott anyagok nyomtatásakor.

A Canon Remote Proofing Workflow a Canon Business Intelligence megoldásának része, a Canon ügyfélközpontú munkafolyamat-menedzsment szolgáltatásai körébe tartozik. Az eszköz bevezetését a Canon professzionális megoldásokkal foglalkozó szakértői végzik, akik egyben biztosítják azt is, hogy a bevezetett megoldás megfeleljen az egyéni üzleti igényeknek is.

Tonis Haamer, a Canon Europe üzleti megoldásokért felelős marketing menedzsere elmondta: „A színkezelés égető problémát jelent az iparágon belül, azonban a túl költséges, komplex és nem megfelelő mértékben megtérülő megvalósítás miatt gyakran megoldatlan is marad. A Canon egyre szélesedő megoldási portfoliója révén képesek vagyunk segítséget nyújtani a kreatív ügynökségek és professzionális nyomdák számára, a teljes produkciós folyamatot lefedve.”

A Canon Remote Proofing Workflow megoldása tartalmazza a Canon színes lézernyomtatóját, a nagyformátumú tintapatronos nyomtatóját és tintapatronos próbanyomat készítő eszközöket, a Greatag Macbeth színmérési eszközeit, az iQueue Colour Management Workflow megoldását, valamint az i1 Share and Measure szoftverét. A Canon hozzáadott értéket biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a produkciós munkafolyamba bevont minden egyes eszköz megfelelően legyen kalibrálva.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés