Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Intrusion Protection – vezető szegmensben

Dotkom

Symantec Intrusion Protection – vezető szegmensben

A Gartner behatolás-érzékelő rendszereket elemző „Magic Quadrant” jelentése a Symantec-et a vezető szegmensbe sorolta.

A Gartner által 2004. április 13-án megjelentetett Magic Quadrant a behatolás-érzékelők piaci szegmensének gyártóit elképzeléseik és azok megvalósításához meglevő képességük alapján sorolja be. A Gartner szerint azok a gyártók a vezetők, akiknek ma jó a teljesítményük, világos elképzelésük van a piaci irányzatokról és aktívan alakítják ki a piacvezető pozíciójuk megtartásához szükséges képességeiket.

„A Symantec megtiszteltetésnek veszi, hogy a Gartner nagynevű, a behatolás-érzékelésről szóló Magic Quadrant jelentésének vezetői szegmensében szerepel.” – mondta Stephen Cullen, a Symantec védelmi termékek és megoldások részlegéért felelős első alelnöke – „A Gartner jelentése megerősíti azon elkötelezettségünket, hogy átfogó behatolás-ellenes megoldásokat szállítsunk.”

A Symantec Intrusion Protection a belső és külső behatolóktól származó támadások előrejelzésére, észlelésére, kivédésére és enyhítésére alkalmas megoldást kínál a szervezeteknek. A Symantec Intrusion Protection alkotórészei a hálózati és a gazdagépalapú behatolás-érzékelés és -megelőzés, az integrált berendezések, a korai riasztás, az elemzés és a kárenyhítés. Az egy ponton ható alkalmazások gyártóival ellentétben, akik ennek a stratégiának csak egy-egy elemét tudják nyújtani, a széles körű behatolás elleni védelem érdekében a Symantec az összes felsorolt alkotórészt kínálja.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés