Connect with us
Hirdetés

technokrata

Symantec Deepsight Alert Services 6.0

Dotkom

Symantec Deepsight Alert Services 6.0

Az ügyfelek helyreállító rendszereivel történő integráció lehetővé teszi, hogy a szervezetek reagálhassanak a veszélyekre és szorosan figyelemmel kísérhessék a helyreállítás folyamatát.

A Symantec DeepSight Alert Services 6.0-ban új opcióként jelenik meg az XML riasztások fogadásának lehetősége, ezáltal az értesítések tartalma könnyen integrálhatóvá válik az ügyfélnél meglevő kárenyhítési és helyreállítási eljárásokba. Az XML riasztásokat a Symantec DeepSight Alert Services ügyfelei a meglevő felügyeleti rendszerekbe beemelhető e-mail csatolmányban kapják. Ezzel a lehetőséggel a műveletek megkezdéséhez és a helyreállítási feladat megfelelő személyhez történő eljuttatásához kihasználhatják a rendszergazdák a meglevő informatikai rendszereiket, valamint az új veszélyek elleni javítás biztosításához nyomon követhetik a védekezést. Ezen túlmenően az XML riasztási opció nem csupán a riasztási információk célba juttatását egyszerűsíti, hanem a bennük foglalt információ hatékony újbóli felhasználását is lehetővé teszi.

„Ahhoz, hogy a mai veszélyforrások előtt járhassunk egy lépéssel, az szükséges, hogy a jól informált informatikai személyzet nagymértékben összehangoltan tevékenykedjen.” – mondta Arthur Wong, a Symantec Security Response alelnöke – „A fontossági sorrendbe állított, részletes riasztásokkal és az ügyfelek saját kockázatenyhítő infrastruktúrájának integrálhatóvá tételével a Symantec DeepSight Alert Services olyan eszközt ad a szervezetek kezébe, amellyel tudomást szerezhetnek a kérdéses levő veszélyforrásokról, és az informatikusok a megfelelő eszközöket a legsürgetőbb feladatokra használhatják.”

Mivel a szervezeteknek gyorsan kell reagálniuk a védelmi környezetükben bekövetkezett változásokra, a Symantec DeepSight Alert Services 6.0 kibővített rendszergazdai jogosultságokat és jelentéseket is biztosít. A kibővített rendszergazdai jogosultságok segítenek a védelem kezelésében. A központi ellenőrző helyről biztosítják a szabályzatoknak való megfelelés érdekében szükséges gyors végrehajtást, valamint a konfigurálásnak, a célba juttatásnak és a kiadott feladatok nyomon követésének fokozott ellenőrzését. A rendszergazdák alaposan elemezhetik az incidensekre történő reagálást, mivel a régebbi riasztások összes változata végigkövethető a riasztások történetének jelentéseiből.

A Symantec DeepSight Alert Services alapjait a világ legnagyobb kereskedelmi sérülékenység és rosszindulatú program adatbázisa képezi. A Symantec elemzői a 2200 gyártótól származó több mint 18000 technológia, operációs rendszer- és alkalmazásváltozat sérülékenységeit kísérik figyelemmel és világszerte önműködően szolgáltatják az időszerű védelmi értesítéseket. A Symantec DeepSight Alert Services 6.0 segítségével a szervezetek a múltban előfordult rosszakaratú programokkal és sérülékenységekkel kapcsolatos, azok súlyossága és a behatásuk mértéke szerinti lekérdezéseket indíthatnak, amelyek segítségével jobbá tehetik a jövőbeni folyamatokat.

A Symantec DeepSight Alert Services-t a világon előforduló védelmi eseményeket nyomon követő és a kialakulóban levő veszélyhelyzetekről létrejöttükkel egy időben korai riasztást adó Symantec DeepSight Threat Management System egészíti ki. A Symantec DeepSight Threat Management System segítségével fontosságuk szerint jobban be tudják sorolni a teendőket a rendszergazdák, és a megszerzett információk alapján csökkentetik vagy akár meg is előzhetik a támadások okozta károkat.

A Symantec DeepSight Alert Services-t a világ élenjáró internetbiztonsági kutató és segítségnyújtó szervezete, a Symantec Security Response támogatja. A Symantec Security Response-nál világszínvonalú szakértői csapat dolgozik az összetett veszélyforrások azonosításán és semlegesítésén. A Symantec Security Response az egész világra kiterjedően, gyorsan reagál a védelmi eseményekre, valamint kutatásokat folytat a jövőbeni veszélyek megelőzésére.

A Symantec DeepSight Alert Services már rendelkezésre áll.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés