Connect with us

Hirdetés

technokrata

Recommenderi megállapodás a partneri kapcsolatok építése érdekében

Dotkom

Recommenderi megállapodás a partneri kapcsolatok építése érdekében

Partneri megállapodás jött létre a Scala ECE Hungary Kft. és a Daten-Kontor Trade között, melynek értelmében a két cég egymás termékét ajánlja a saját ügyfélkörében Magyarországon.

Partneri megállapodást kötött a Scala ECE Hungary Kft. és a Daten-Kontor Trade Kft., amelynek tárgya, hogy a két cég egymás termékeit ajánlja saját ügyfélkörében. A kis- és középvállalatok számára vállalatirányítási rendszereket szállító Scala és a személyügyi szoftvereket forgalmazó Daten-Kontor megállapodása Magyarországra terjed ki. Az egymás termékeit ajánló, úgynevezett recommenderi szerződés két olyan cég között jött létre, amelyek több mint tíz éve tevékenykednek Magyarországon, üzleti-ügyviteli szoftvereket forgalmaznak, és termékeikhez aktív támogatást (support) nyújtanak. További figyelemre méltó hasonlatosság, hogy mind a Scalának, mind a Daten-Kontornak a hazai piacon forgalmazott fő termékei nemzetközi fejlesztésűek, és igen jó referenciákkal rendelkeznek olyan országokban, amelyek már az Európai Unió tagjai.

A Scala ECE Hungary Kft. a kis- és középvállalatok számára forgalmaz vállalatirányítási rendszereket, vezetői és üzleti információs rendszereket. Az elmúlt év őszén jelent meg az iScala ERP-rendszer legújabb, minden eddiginél több funkcionalitást tartalmazó verziója, amely Nyugat-Európában igen kedvező piaci fogadtatásra talált és már Magyarországon is több vállalat döntött az alkalmazása mellett. Az iScala kiemelten támogatja a vállalatok közötti együttműködést, és biztosítja az elektronikus üzleti kommunikáció alapját.

A Daten-Kontor Trade Kft. több mint tíz éve tölt be meghatározó szerepet a hazai személyügyi és humánpolitikai informatikában. Fő termékei a HR info, a Perbitviews, az Opus Humán és az ÖSZSZ, humánpolitikai funkciókat átfogó, integrált humán erőforrás gazdálkodási rendszer, továbbá beléptető és időgazdálkodási rendszerek. Valamennyi termékük beilleszthető a legmodernebb üzleti informatikai környezetbe, azaz támogatja a biztonságos és személyre szabható jogosultsági rendszerben történő online és intranetes hozzáférést.

A Scala ECE Hungary Kft. eddig közel 20 céggel kötött a fentihez hasonló recommenderi megállapodást. A partneri kapcsolatok építésének továbbra is meghatározó szempontja, hogy a kiválasztott partner magas színvonalú, a versenyképességet növelő szolgáltatásokat nyújtson a kis- és középméretű hazai vállalkozásoknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés