Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP NetWeaver 2004 – egységes, átfogó, kibővített funkcionalitású platform

Dotkom

SAP NetWeaver 2004 – egységes, átfogó, kibővített funkcionalitású platform

Az SAP bejelentette integrációs és alkalmazási platformjának legújabb verzióját, az SAP NetWeaver 2004-et, az első, egyetlen csomagként szállított, teljesen integrált platformot.

Az SAP NetWeaver 2004 szinkronba hozza a technológiai komponensek kiadásait, valamint továbbfejlesztett funkciói révén segítséget nyújt ügyfelei számára a rugalmas üzleti stratégiák megvalósításához és az üzleti fejlődés és innováció serkentéséhez. Az SAP NetWeaver platform a mySAP Business Suite újabb verziói alapjául szolgál. A homogén platform használatával mentesülhetnek az ügyfelek azoktól az integrációs költségektől, amelyekkel a heterogén technológiai stratégiák használata során szembe kell nézniük.

Az SAP hírül adta továbbá, hogy egy ötven városra kiterjedő világkörüli körút során – amelyben SAP vezetők, jelenlegi és várható ügyfelek, partnerek és iparági elemzők vesznek részt – öt kontinenst látogatnak végig, ahol bemutatják, hogy milyen lehetőségeket nyújt az SAP NetWeaver a felhasználók és a partnerek számára. A magyarországi ügyfelek és partnerek is találkozhatnak ezzel a körúttal, melynek hazai állomása a szokásos éves tihanyi SAP konferencia.

Az első alkalommal 2003. januárjában bemutatott SAP NetWeaver világszerte ismertté vált, jól mutatják ezt a felhasználók tapasztalatai, a partnerek növekvő száma, az elemzők elismerései és a növekvő fejlesztői közösség. Az SAP NetWeaver, amelyet az SAP-megoldások integrációs és alkalmazás platformja támogatja a nyílt ipari szabványok használatát, a kölcsönös együttműködést, és kényelmes integrációt tesz lehetővé az SAP és nem-SAP rendszerekkel.

„Manapság a legtöbb cég rengeteg pénzt költ a szoftverekre, és azt mondja: ´…ha ki kellene dobnom a teljes infrastruktúrát és új rendszerekkel helyettesíteni – hát azt felejtsék el. Erre nincs elég pénzem.´ A vezető informatikai piaci elemző, a Gartner tanácsa szerint a vásárlóknak azt a stratégiát kell követniük, hogy olyan gyártókkal működnek együtt, amelyek integrált platformot nyújtanak, s melynek szolgáltatásközpontú architektúrája lehetővé teszi a változtatások hatékony, evolúciós jellegű megvalósítását a jelenlegi befektetések kiaknázása mellett. Ez a stratégia támogatja a vásárlók elvárásainak megvalósítását, mivel a platform kialakítása után viszonylag egyszerűen módosítható, illetve továbbépíthető.” – mondta Yvonne Genovese, a Gartner Research alelnöke és kutatási igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés