Connect with us
Hirdetés

technokrata

Trend Micro: új vírusvédelmi megoldások a CeBIT 2004-en

Dotkom

Trend Micro: új vírusvédelmi megoldások a CeBIT 2004-en

A Trend Micro bejelentette, hogy az idei CeBIT-en (2004. március 18-24.) számos vadonatúj, a kis- és középvállalatoknak igényeire szabott vírusvédelmi megoldást mutat be.

Az antivírus alkalmazásokat fejlesztő cég emellett az Internet Security Area (6. csarnok, G20 stand) egyik főszponzora is a CeBIT-en. A PC Professional Magazine-nal közösen a Trend Micro számos bemutatót kínál a vírusvédelem kritikus vonatkozásairól. A „Jeder immer alles“ – kampány támogatójaként a cég a 3. csarnok A25 standján is jelen lesz. Ezen a közös standon vezető technológiai szállítók mutatják be szerver alapú megoldásaikat.

A kis- és középvállalatok gyakran csak korlátozott IT költségkerettel és erőforrásokkal rendelkeznek, miközben kritikus üzleti adataik védelmében nagyteljesítményű vírusvédelmi megoldásokra van szükségük. A Trend Micro, figyelembe véve mindezt, az SMB (kis- és középvállalati) piac igényeire szabott termékek egész sorával jelentkezett. Ilyen termékek többek között a PC-cillin Internet Security integrált személyi tűzfallal, a Client Server Suite for SMB, a Client Server Messaging Suite for SMB, az InterScan VirusWall SMB és a NeatSuite for SMB. A 2F 2000 előrejelzése alapján a Trend Micro szoftverek magyarországi forgalmának várhatóan 2/3 részét idén az SMB termékek teszik majd ki.

Általános vírusbiztonsági termékportfoliójában a Trend Micro további fejlesztéseket is bemutat a CeBIT 2004-en.

A szerver alapú vírusvédelmi megoldások

A „Jeder immer alles” kezdeményezés keretében kilenc vezető technológiai szállító nyújt információkat a server-based computing lehetőségeiről. Az eseményt a Trend Micro mellett a Citrix Systems, az Eicon Networks, a Fujitsu Siemens, az IBM Deutschland, a Microsoft, az RSA Security, a Thin Print és a WYSE Technology szponzorálja. A 3. csarnok A25 standján a látogatók megtudhatják, hogyan képes a server-based computing megnövelni a termelékenységet és kiszélesíteni a költségcsökkentési lehetőségeket, valamint milyen biztonsági megfontolásokat szükséges figyelembe venni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés