Connect with us

Hirdetés

technokrata

Clearswift MAILsweeper Business Suite

Dotkom

Clearswift MAILsweeper Business Suite

A Clearswift bejelentette MAILsweeper Business Suite új, e-mail tartalomkezelő szoftvercsomagját, amelynek célja a levélszemét kiszűrése, az e-mail biztonság menedzselésének javítása és a költségek csökkentése.

A MAILsweeper Business Suite egyesíti magában az átfogó e-mail tartalombiztonságot, a folyamatosan tanuló spamszűrő szoftvert és a távfelügyeleti lehetőségeket, ami lehetővé teszi, hogy akár több rendszergazda is megvizsgálhassa a karanténba zárt leveleket távolról, webes felület segítségével.

A felelősség megosztása az egyes részlegekkel speciális e-mail kezelési feladatok ellátásában elősegíti az e-házirendek gyors és hatékony betartatását. A MAILsweeper Business Suite szoftvert használó szervezet bevezethet például olyan szabályozást, amelyben a pornográf anyagokat tartalmazó e-mailek karanténba kerülnek, és azokkal az IT szakember helyett az emberi erőforrás részleg foglalkozik.

A termék piaci bevezetésének részeként a Clearswift lehetővé teszi az összes támogatási és karbantartási szerződéssel rendelkező MAILsweeper for SMTP ügyfél számára a teljes MAILsweeper Business Suite szoftverre történő frissítést a távoli felügyelet (REMOTEmanager 1.4) és a spamszűrő (MAILsweeper Anti-Spam) komponensek ingyenes letöltésével.

A MAILsweeper Business Suite a következőket tartalmazza

– MAILsweeper for SMTP 4.3 – az egyik legjobb és az egyik legtöbb példányban telepített tartalombiztonsági technológia a világon. 2003-ban az egyesült államokbeli IDC piacelemző rangsorában a Clearswift a világ első számú üzenetbiztonsági szoftvert szállító vállalataként szerepelt, 15,3%-os piaci részesedéssel.
– REMOTEmanager 1.4 – a MAILsweeper for SMTP webes felügyeleti és karbantartó konzoljának legújabb verziója. Az arra jogosult rendszergazdák számára lehetővé teszi a karanténba zárt e-mailek távoli vizsgálatát és feloldását, egyidejűleg akár többük részére is, időt és költséget takarítva meg ezzel.
– MAILsweeper Anti-spam Solution – házirend alapú, többszintű megoldás a spam kiszűrésére intelligens, a spam felismerését tanulni képes szoftverrel, amely az adott szervezet speciális igényeihez is alkalmazkodik. Az Anti-spam Solution szoftver a vásárlói visszajelzések alapján 92%-os spamszűrést biztosít 1000-ből 1 téves felismeréssel (a telepítés után azonnal).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés