Connect with us

Hirdetés

technokrata

Centrino-s Gateway notebook 250 ezer forintért

Dotkom

Centrino-s Gateway notebook 250 ezer forintért

Amerikai dollárról átszámolva körülbelül negyedmillió forintot ér a Gateway új családjának, az M405-ösnek a legkisebb tagja.

A Gateway három új modellel igyekszik az árérzékeny felhasználókat rávenni, hogy nála költsék el pénzüket. Az M405-ös család tagjai: a minimalista M405CS, a középkategóriás M405X és a (kategóriájában) csúcsnak számító M405XL. Az alábbi modellekhez (alapáron) nem jár hordtáska.


Gateway M405CS

Ez a típus egy 1,5 GHz-es Pentium M processzorra alapul, mely mellé 256 MB-nyi operatív tár jutott. Kijelzőjének képátlója 14,1 col, ezen XGA felbontás megjelenítésére képes. A grafikus vezérlő szerepét az Intel integrált Extreme 2-je tölti be. Merevlemezének kapacitása 30 GB, optikai meghajtója pedig egy maximum 24x-es olvasási sebességgel bíró CD-ROM. Teljes méretű billentyűzet, 2 darab 2.0-s USB és egy párhuzamos port valamint Windows XP Home jár hozzá, ára 1170 dollár.

Gateway M405X

A Gateway ezen modelljében egy 1,2 GHz-es, Pentium M alapokon nyugvó Celeron processzor dolgozik. Memóriájának kapacitása 256 MB, kijelzőjének képátlója viszont már 15 col, ezen XGA felbontás megjelenítésére képes. A grafikus vezérlő szerepét az Intel integrált Extreme 2-je tölti be. Merevlemezének kapacitása 40 GB, emellé egy DVD/CD-RW kombómeghajtó társul. Teljes méretű billentyűzettel rendelkezik, ezenfelül 2 darab 2.0-s USB és egy párhuzamos port található rajta. Operációs rendszer gyanánt a Windows XP Home változata jár hozzá, ára 1200 dollár.

Gateway M405CS

A család legnagyobb tagjában ismét egy 1,5 GHz-es Pentium M processzort találunk, az operatív tár mérete azonban továbbra is változatlan: 256 MB kapacitással bír. Kijelzője 15 colos mérettel rendelkezik, amin maximálisan XGA felbontást tud megjeleníteni; a grafikus vezérlő szerepét pedig ebben a kialakításban is az Intel integrált Extreme 2-je tölti be. Merevlemezének kapacitása 40 GB, optikai meghajtója pedig egy DVD/CD-RW kombódrive. Teljes méretű billentyűzet, 2 darab 2.0-s USB és egy párhuzamos port valamint Windows XP Home jár hozzá, ára 1400 dollár.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés