Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP stabilan vezet a kéziszámítógépek értékesítésében

Dotkom

A HP stabilan vezet a kéziszámítógépek értékesítésében

A HP a negyedik negyedévben ismét első helyen végzett a Pocket PC-k piacán az EMEA-régióban.

A HP szilárdan őrzi vezető pozícióját a PDA eszközök (personal digital assistant) piacán – 2003 negyedik negyedévéről készített jelentésében a Canalys a HP-t nyilvánította az EMEA-régió (Európa, Közép-Kelet és Afrika) első számú kéziszámítógép-szállítójának. Az egy évvel korábbihoz képest 167 százalékos értékesítési darabszám szerinti növekedéssel 32,9 százalékos piaci részesedést szerzett magának a HP. Ez a szám az adatközpontú mobil eszközök EMEA-régióbeli piacára vonatkozik.

A HP több mint 55 százalékos növekedést ért el 12 hónap alatt az EMEA-régió területén. Továbbra is jó eredményeket produkált az adatközpontú mobil eszközök piacán, amelynek forgalma 56 százalékkal bővült 2002 és 2003 negyedik negyedéve között.

“Korábbi lendületét megőrizve a HP ismét ragyogóan teljesített a kéziszámítógépek piacán az EMEA-régióban. Ez is meggyőzően bizonyítja stratégiája sikerét, amely az ügyfélhűség fokozása mellett a jól megkülönböztethető, díjnyertes termékek fejlesztését állítja középpontba.” – jelentette ki Rob Idink, a HP EMEA PSG divíziójának kéziszámítógépekért felelős igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés