Connect with us

Hirdetés

technokrata

Következő generációs vonalkód és rádiófrekvenciás azonosítási technológia

Dotkom

Következő generációs vonalkód és rádiófrekvenciás azonosítási technológia

Az Intel és vezető kereskedelmi hálózatok együttműködése a jövő áruházáért.

A szállítóilánc hatékonyságának, illetve a vásárlók lojalitásának növelése érdekében a Carrefour, az Intel Corporation, a Metro csoport, illetve a Tesco megalkották azt az európai munkacsoportot, melynek célja az elektronikus termékkód (EPC) elfogadtatásának felgyorsítása. A technológia segítségével fejleszthető a raktárkészlet-ellenőrzés, és így csökkenthetőek a működtetési költségek, illetve növelhető az árrés.

A szállítóiláncban részt vevő vállalatok globalizációjának köszönhetően a folyamat egyre komplexebbé válik azáltal, hogy a termékeket különböző elosztó-központokon, raktárakon, illetve áruházakon keresztül juttatják el a fogyasztókhoz. A vállalatok arra törekszenek, hogy kontrolálhassák ezen komplexivitásokat, az üzleti folyamatokat, illetve, hogy a legjobb technológiát válasszák a hatékonyabb raktárkészlet-kezelés, illetve az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében.

A csoport tagjai már jelenleg is aktívan használják a következő generációs vonalkódot (EPC), valamint a rádiófrekvenciás azonosítási technológiát (RFID).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés