Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Albacomp tovább erősíti társadalmi szerepvállalását a Fejér megyei régióban

Dotkom

Az Albacomp tovább erősíti társadalmi szerepvállalását a Fejér megyei régióban

Az Albacomp vezeték nélküli mobil technológiával felszerelt prezentációs labort alakított ki a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumban, így a jövő generációjának már a középiskolai tanulmányai során lehetősége nyílik a jövő technológiájának megismerésére.

Az Albacomp Rt. és az Intel Magyarország vezeték nélküli technológiával ellátott prezentációs labort adott át a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumnak. Az adományozás keretében a laborban 3 darab Intel Centrino vezeték nélküli technológiával ellátott Albacomp Activa Mobil notebookkal, a vezeték nélküli működéshez szükséges Access Pointtal, valamint 1 darab projektorral és vetítővászonnal szerelték fel az adományozó cégek a prezentációs labort, amelyek összértéke több mint 2 millió forint.

Az Albacomp Rt. már évekkel ezelőtt felismerte, hogy az üzleti sikerek elérése, a gazdasági élet fejlődése mellett szükség van arra is, hogy az oktatás, a kultúra, az egészségügy és a sport is lépést tudjon tartani a folyamatos a környezeti változásokkal. Ezen területek azonban nem minden esetben képesek önerejükből a megfelelő mértékű erőforrást bevetni a fejlődés érdekében, hanem sok esetben szükségük van a nagyvállalatok társadalmi szerepvállalására is.
Az elmúlt 10-15 év változásai jelentős fejlődési lehetőségeket biztosítottak a gazdaságban, környezetünk sokban változott, ennek érdekében a székesfehérvári cég komoly hangsúlyt helyez arra, hogy mindezt biztosítani tudja Székesfehérvár polgárai számára.
Bár az Albacomp támogatói tevékenysége a köztudatban alapvetően a sport, nevezetesen az Alba Regia kosárlabdacsapat szponzorálásával fonódott szorosan össze, emellett azonban az Albacomp más területeket is támogat, így például korábban is nem egy székesfehérvári iskola informatikai laborjának eszközparkját szerelte már fel az Albacomp különböző eszközökkel, valamint alkalmanként egészségügyi intézményeket is ellát informatikai vagy orvosi eszközökkel.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés