Connect with us

technokrata

HP: bővített adat-életciklus-kezelő termékkínálat

Dotkom

HP: bővített adat-életciklus-kezelő termékkínálat

A Persist Technologies felvásárlásával a HP tovább bővíti adatéletciklus-kezelő termékeinek kínálatát. Az új megoldások segítségével a vállalatok egyszerűbben betarthatják a hatósági előírásokat és valódi üzleti értéket nyerhetnek ki referencia információikból.

A HP megállapodást írt alá a hosszú távú adattárolást és a referencia információk elérését támogató szoftverek vezető szállítójaként ismert Persist Technologies Inc. felvásárlásáról. Az akvizíció nyomán a HP a jövőben még teljesebb körű adatéletciklus-kezelő (Information Lifecycle Management, ILM) megoldásokkal láthatja el ügyfeleit. Az ILM révén a HP az információkat – keletkezésüktől kezdve egészen törlésükig – aktívan kívánja kezelni, mégpedig úgy, hogy közben azok változó üzleti fontosságát is mindvégig figyelemmel kíséri.

A Persist aktív adatarchiválási szoftverére építve a HP olyan továbbfejlesztett archiválási megoldásokkal lép piacra, amelyek segítségével ügyfelei könnyebben megfelelhetnek az új és roppant szigorú adatmegőrzési előírásoknak, és valódi üzleti értéket nyerhetnek ki a felhalmozott referencia-információk nagy tömegéből.

A Persist az e-mail üzenetek, a Microsoft Office dokumentumok és más népszerű adattípusok aktív archiválásához fejleszt és forgalmaz szoftvereket. A Persist szoftvereit HP ProLiant szerverekkel és ProCurve switchekkel ötvözve a tartalomtárolási szükségletek rohamos bővülésével párhuzamosan skálázható, aktív archiválási rendszerek hozhatók létre.
A Persist szoftverei intelligens celláknak (SmartCell) nevezett önálló modulok között osztják szét az információkat és azok tulajdonságait. Ezek az intelligens cellák adattárolási kapacitást és feldolgozási teljesítményt is tartalmaznak, és redundáns, moduláris, gridszerű számítástechnikai és adattárolási rendszerré fűzhetők össze.

A feldolgozási és adattárolási hardverelemekből álló intelligens cellákat fennakadás nélkül hozzá lehet adni a már működő rendszerekhez, így az ügyfelek olyan egységes, skálázható megoldással végezhetik referencia információik kezelését, amely az adatmegőrzési szabályok betartásához és az üzleti szükségleteik kielégítéséhez igényelt kapacitás növekedésével párhuzamosan bővíthető.

A Persist szoftvereinek indexálási, keresési és lehívási képességeivel strukturált és strukturálatlan tartalom egyaránt kezelhető. A keresés és a lehívás teljes mértékben független attól, hogy milyen alkalmazásban készült eredetileg az adott információ. A keresőprogramokéhoz hasonló felülettel dolgozó megoldás valódi aktív archiválást tesz lehetővé.

Az adaptív nagyvállalat alapjainak megteremtése
Az ILM segítségével a nagyvállalatok dokumentálhatják és megtervezhetik folyamataikat, és bevezethetik környezetükben azokat a technológiákat, amelyekkel a keletkezéstől egészen a törlésig aktívan, mindvégig az üzleti relevancia változásához igazodva kezelhetik az információkat. Az ILM rendszerek jól illeszkednek a HP adaptív felügyeleti kínálatához. A HP adaptív felügyeleti megoldásai a felhasználók, a folyamatok és a technológiák integrálásával az erőforrások szintjéről a tényleges üzleti működés szintjére helyezik át a felügyeletet, ily módon központi szerepet játszanak az adaptív nagyvállalati infrastruktúra megteremtésében, valamint az üzleti működés és az informatika dinamikus kapcsolatának kiépítésében.

A HP külön közleményben mutatta be azt a több mint negyven új felügyeleti szolgáltatást és szoftverterméket, amely az Adaptive Enterprise stratégia jegyében lehetővé teszi a vállalatok számára heterogén technológiáik integrálását, felügyeleti költségeik mintegy 30 százalékos mérséklését, és a környezetükben jelentkező valós idejű üzleti igények követésének fokozottabb automatizálását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin