Connect with us

technokrata

A Washington Post az SAP segítségével fejleszt

Dotkom

A Washington Post az SAP segítségével fejleszt

Az SAP-val és az SAP SI Americával karöltve bevezetett SAP for Media megoldás magasabb szintre emeli a vezető napilap kategorizált hirdetési képességeit.

Az SAP AG bejelentette, hogy a The Washington Post megvásárolta az SAP for Media megoldáscsomagot, és máris megkezdte az abban található speciális hirdetéskezelési megoldások bevezetését. A vállalat arról is beszámolt, hogy a The Washington Posttal aláírt szerződés értelmében olyan funkciót dolgoz ki, amely támogatja a kategóriákba csoportosított hirdetések szerkesztését, és ezzel lehetővé teszi a lap számára, hogy teljes körű hirdetési szolgáltatásokkal álljon ügyfélköre rendelkezésére. Az együttműködés ékesen bizonyítja, hogy az SAP képes hatékony üzleti megoldásokat szállítani a médiaszektor számára is, és kínálatát minden esetben pontosan az egyedi szükségletekhez tudja igazítani.

A Washington Post az SAP for Media csomagra támaszkodva építi ki a hirdetések után-követését támogató megoldását (Post Advertising Solution, PAS), és a hirdetési folyamatok ésszerűsítése, valamint a számlázási és pénzügyi műveletek hatékonyabb támogatása érdekében egyetlen rendszerben konszolidálja a különböző alkalmazásokat. Az SAP for Media integrált hirdetéskezelési funkcióját hasznosító PAS lehetővé teszi a hirdetőknek a kategorizált hirdetések online rendszerben történő megszerkesztését és feladását, a számlázási és költséginformációk megtekintését, és a kívánt nyomtatott és/vagy online megjelenés dátumának meghatározását. A konszolidált PAS-megoldás – az SAP Business Intelligence funkcióival kiegészítve – teljesebb képet ad a lap számára az értékesítési és pénzügyi adatokról, ugyanakkor az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatás javítására is megoldást kínál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin