Connect with us

technokrata

A 3Com és a Huawei közösvállalata megkezdte tevékenységét

Dotkom

A 3Com és a Huawei közösvállalata megkezdte tevékenységét

A 3Com és a kínai Huawei Technologies bejelentették, hogy minden kormányzati engedélyt megkaptak és mindkét fél aláírta a közösvállalati együttműködésről szóló megállapodást.

A Hong Kong-i székhelyű Huawei-3Com mostantól nagyvállalati hálózati megoldásokat kínál, beleértve különböző routereket és LAN kapcsolókat. A vállalat fő tevékenységeit a kínai Hangzhou városban folytatja és egész Japánt és Kínát behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. A megállapodás értelmében a 3Com jogosult a Huawei-3Com közösvállalat összes termékét a világ minden országában 3Com márkanévvel értékesíteni, leszámítva Japánt és Kínát. Kínában és Japánban a Huawei-3Com saját termeléséből és a 3Com-tól egyaránt szállít termékeket.

A Huawei a Huawei-3Com közösvállalat létrejöttéhez a hálózati termékek gyártókapacitásával, mérnöki, terjesztői, marketing és személyzeti erőforrásaival, továbbá szellemi tulajdonával járul hozzá. A 3Com 160 millió USA dollárt, kínai és japán működésének eszközeit és bizonyos meghatározott területekre vonatkozó szellemi tulajdonát bocsátja a vegyesvállalat rendelkezésére. Két éven belül a 3Com lehetőséget kap arra, hogy többségi részesedést szerezzen a Huawei-3Com vállalatban.

˝Új közösvállalatunkban rejlő hatalmas kapacitások kihasználásával a 3Com alapjaiban kívánja megváltoztatni a nagyvállalati hálózati piac erőviszonyait.˝ – mondta Bruce Claflin, a 3Com elnök-vezérigazgatója, és a Huawei-3Com igazgatótanácsának elnöke. Hozzátette: jelenleg a 3Com-é a világ legszélesebb hálózati termék-portfolió kínálata, amely teljes körű vezetékes és vezeték nélküli hang és adat menedzselési megoldásokat is tartalmaz. A 3Com globális szervízhálózatával együtt ezek a megoldások kiemelkedő minőséget, kapacitást és értéket képviselnek.

Kínán és Japánon kívül a 3Com hasznosítja világszerte meglévő elosztási csatornáit, hogy ezáltal is növelje a Huawei-3Com termékek elérhetőségét. A 3Com viszonteladók számára igen kedvező áron teszi hozzáférhetővé a hang- és adat hálózati termékeinek kiszélesített körét, az egészen egyszerű kapcsolóktól kezdve a professzionális routerekig vezetékes, illetve vezeték nélküli változatokban.

Amint a Huawei-3Com vegyesvállalat megkezdi működését, körülbelül mintegy 1500, elsősorban a Huawei-ből származó alkalmazott kezdi meg a munkát, de ezen kívül újonnan felvett munkavállalókat is foglalkoztat majd a vállalat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin