Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3Com és a Huawei közösvállalata megkezdte tevékenységét

Dotkom

A 3Com és a Huawei közösvállalata megkezdte tevékenységét

A 3Com és a kínai Huawei Technologies bejelentették, hogy minden kormányzati engedélyt megkaptak és mindkét fél aláírta a közösvállalati együttműködésről szóló megállapodást.

A Hong Kong-i székhelyű Huawei-3Com mostantól nagyvállalati hálózati megoldásokat kínál, beleértve különböző routereket és LAN kapcsolókat. A vállalat fő tevékenységeit a kínai Hangzhou városban folytatja és egész Japánt és Kínát behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. A megállapodás értelmében a 3Com jogosult a Huawei-3Com közösvállalat összes termékét a világ minden országában 3Com márkanévvel értékesíteni, leszámítva Japánt és Kínát. Kínában és Japánban a Huawei-3Com saját termeléséből és a 3Com-tól egyaránt szállít termékeket.

A Huawei a Huawei-3Com közösvállalat létrejöttéhez a hálózati termékek gyártókapacitásával, mérnöki, terjesztői, marketing és személyzeti erőforrásaival, továbbá szellemi tulajdonával járul hozzá. A 3Com 160 millió USA dollárt, kínai és japán működésének eszközeit és bizonyos meghatározott területekre vonatkozó szellemi tulajdonát bocsátja a vegyesvállalat rendelkezésére. Két éven belül a 3Com lehetőséget kap arra, hogy többségi részesedést szerezzen a Huawei-3Com vállalatban.

˝Új közösvállalatunkban rejlő hatalmas kapacitások kihasználásával a 3Com alapjaiban kívánja megváltoztatni a nagyvállalati hálózati piac erőviszonyait.˝ – mondta Bruce Claflin, a 3Com elnök-vezérigazgatója, és a Huawei-3Com igazgatótanácsának elnöke. Hozzátette: jelenleg a 3Com-é a világ legszélesebb hálózati termék-portfolió kínálata, amely teljes körű vezetékes és vezeték nélküli hang és adat menedzselési megoldásokat is tartalmaz. A 3Com globális szervízhálózatával együtt ezek a megoldások kiemelkedő minőséget, kapacitást és értéket képviselnek.

Kínán és Japánon kívül a 3Com hasznosítja világszerte meglévő elosztási csatornáit, hogy ezáltal is növelje a Huawei-3Com termékek elérhetőségét. A 3Com viszonteladók számára igen kedvező áron teszi hozzáférhetővé a hang- és adat hálózati termékeinek kiszélesített körét, az egészen egyszerű kapcsolóktól kezdve a professzionális routerekig vezetékes, illetve vezeték nélküli változatokban.

Amint a Huawei-3Com vegyesvállalat megkezdi működését, körülbelül mintegy 1500, elsősorban a Huawei-ből származó alkalmazott kezdi meg a munkát, de ezen kívül újonnan felvett munkavállalókat is foglalkoztat majd a vállalat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés