Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Toshiba Tábla PC-je

Dotkom

Megújult a Toshiba Tábla PC-je

A Portege M200-as modell, melyet a távol-keleti cég kedden jelentett be, elődjénél nagyobb felbontással rendelkező kijelzővel és teljesítményét tekintve nagyobb processzorral bír.

12,1 colos LCD-je SXGA+, azaz 1400×1050 pixel megjelenítésére képes. Carl Pinto, a Toshiba termékmenedzsmentjének igazgatója közölte, hogy a korábbi Tábla PC főként a gyógyászatból és a biztosítási üzletágból szerzett magának rajongókat, de szerinte a felbontás-növeléssel a vásárlók szélesebb körét tudják majd meghódítani. Pinto szerint ezt a célt szolgálja a nagyobb teljesítményű Pentium M processzor is, melynek órajele a Portege M200-asban már 1,5 GHz.

A fél gigabyte-nyi, 333 MHz-es DDR SDRAM-okkal felszerelt noteszgép grafikus hátterét az Nvidia GeForce FX Go5200-as videovezérlője biztosítja, mely egyébként saját 32 MB-nyi memóriája felett rendelkezik. A kicsiny eszközbe egy 40 GB-os merevlemez jutott, ám optikai meghajtó (alapértelmezettként) már nem került a notebookba.

Kettő darab 2.0-s USB port is ráfért az eszközre, illetve van benne 10/100 Mbps-os LAN csatoló, 56 Kbps-os integrált modem és 802.11b vezetékmentes hálózati csatlakozást biztosító modul is. Az akkumulátoráról egy töltéssel körülbelül négy és fél óráig üzemképes Portege M200-as a Microsoft Windows XP Tablet kiadásával is rendelkezik. Ára 2400 dollárról indul.

Fizikai paraméterek

Méret: 29×24,5×3,7 cm
Tömeg: 2 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés