Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Magyarország a közbeszerzésben

Dotkom

Symantec Magyarország a közbeszerzésben

A Symantec bejegyzett nagyvállalati partnereiből álló konzorcium 800 millió forint értékű keretszerződést írt alá.

A Symantec Magyarország, a Symantec Corporation magyarországi képviselete bejelentette, hogy a Symantec bejegyzett nagyvállalati partnereiből álló konzorcium keretszerződést írt alá a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával.

A központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó szerveknek Symantec gyártói platformú vírusvédelmi eszközök iránti beszerzési igényének kielégítésére kötött keretszerződés kiterjed a Kormány 125/1996 (VII.24.) sz. rendeletében meghatározott központi költségvetési szervekre , intézményekre.

A Symantec széleskörű védelmi termékkínálatának köszönhetően a konzorcium a védelmi szolgáltatások összes fajtáját bele tudta foglalni a keretszerződésbe. Ez azt mutatja, hogy a Symantec megoldásai a legnépszerűbbek a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó intézmények körében. A keretszerződés a központi közbeszerzés alá tartozó állami szervek számára biztosítja annak a lehetőségét, hogy a Symantec legjobb minőségű termékeit szerezzék be az átjárók, a szerverek és a hálózatba kapcsolt számítógépek vírusellenes védelemmel, tartalomszűréssel, tűzfal nyújtotta biztonsággal, behatolás-érzékeléssel, sérülékenységi vizsgálattal és virtuális magánhálózati képességgel (VPN) történő ellátása érdekében. A novemberben aláírt keretszerződés 800 millió forint kitöltéséig, de legfeljebb 2004. december 31-ig érvényes.

Az ügyfeleket a Symantec világméretű, a biztonságot fenyegető bármely támadás esetén éjjel-nappal azonnali reagálást biztosító kutatói hálózata is szolgálja. A Symantec vállalatbiztonsági megoldásait igénybe vevők a világ egyik legnagyobb, professzionális biztonsági szervezetének támogatását is élvezik, mely biztonsági tanácsadást és oktatást, valamint felügyelt biztonsági szolgáltatásokat is kínál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés