Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link partnerszerződései a hálózati és kommunikációs piacon

Dotkom

A D-Link partnerszerződései a hálózati és kommunikációs piacon

A partneri együttműködések egyik sikeres példája nemzetközi szinten a Deutsche Telekommal kötött partneri megállapodás.

A D-Link, a világpiacon az egyik legismertebb információ-technológiai megoldásszállító. Termékpalettájának fejlesztési iránya a kommunikációs és adatátviteli technológiák felhasználásával minél fejlettebb eszközök piacra juttatása, valamint ezen technológiák ötvözése. A fejlesztések során a D-Link – a telekommunikációs világcégekkel kötött együttműködési megállapodásokra való tekintettel – a felhasználói igények sokszínűségének és teljességének figyelembevételével alakítja ki termékeit. A partneri együttműködések egyik sikeres példája nemzetközi szinten a Deutsche Telekommal kötött partneri megállapodás. Az elmúlt évben megnyílt kereskedelmi képviseletek tevékenységének köszönhetően Svájcban és Ausztriában is hasonló együttműködés kezdődött a távközlési társaságokkal. Emellett a D-Link további tárgyalásokat folytat a cseh és a lengyel szolgáltatóval is.

A D-Link és a Matáv partneri együttműködése
Magyarországon a 2002-ben megnyílt gyártói képviselet elsődleges célja, hogy a világszinten bevált és sikeres technológiák a felhasználók legszélesebb körében elérhetők legyen. Ennek a célkitűzésnek az elérésében mérföldkőnek tekinthető a legnagyobb hazai infokommunikációs szolgáltatóval, a Matávval kötött megállapodás.

Az együttműködés elősegíti, hogy az integrált megoldások – a legmodernebb technológiát képviselő hardware-t és software-t tartalmazó komplett szolgáltatások – a legkifinomultabb igényeket is a legmagasabb színvonalon elégítsék ki.

A D-Link fő tevékenységi területei
A D-Link termékei közül a központi szerepet a hálózati eszközök jelentik. A folyamatosan szélesedő termékskála különböző eszközöket tartalmaz a kommunikációs eszközök, a switch-ek, vezeték nélküli hálózati eszközök, hálózati adapterek, nyomtató szerverek, média konverterek és USB perifériák területén.

A kommunikációs területen a D-Link termékei szinte minden területet lefednek: az analóg, az ISDN és az ADSL modemek (AnnexA és AnnexB), Internet-átjárók és routerek, tűzfalak és HotSpot eszközök közül mindenki megtalálja a számára szükséges eszközöket. Az ISDN már bizonyított WAN technológia, amely hang-, videó- és adattovábbítást egyetlen digitális vonalon keresztül lehetővé tevő multimédiás szolgáltatásokat nyújt.

A D-Link biztonságot szolgáló törekvéseit mutatja, hogy már az egyszerű SOHO eszközökben is mindenhol megjelenik az alapszintű tűzfal és csomagszűrés, így az otthoni vagy kisebb irodai felhasználók is biztonságosan használhatják az Internetet. Vállalatok és nagyobb hálózatok számára a különálló hardware-es tűzfalak megfelelő biztonságot és rugalmasságot biztosítanak minden felhasználónak a hálózaton.

A vezeték nélküli eszközök közül mindegyik a WIFI szabvány által elismert, így bármely más gyártó szabvány szerinti eszközzel biztonságos kapcsolatot tud teremteni. A beépített WEP (64/128/256 bit) és a WPA kódolással a vezeték nélküli hálózatokat védhetjük le a külső betörések ill. adatlopások ellen.

Új termékek közül külön kiemelhetőek a V-DSL eszközök, amelyekkel a meglévő telefonkábel hálózaton lehet adatot és hangot egyszerre továbbítani, ennek köszönhetően kihasználható a meglévő telefonhálózat és nem kell külön kábelezést telepíteni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés