Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spamnet: spamszűrés már Outlook Express-re is

Dotkom

Spamnet: spamszűrés már Outlook Express-re is

A Cloudmark nevéhez fűződő Spamnet szolgáltatás pár napja immáron a Windows-hoz járó, ˝ingyenes˝ Outlook Express-hez is igénybevehető.

A kaliforniai Cloudmark nevéhez fűződik a Spamnet létrehozása. A szolgáltatás használatával szűrésre kerülnek a beérkező levelek között megbúvó kéretlen e-mailek; a fejlesztőcég közlése értelmében az ilyen küldemények körülbelül 95 százalékát képes automatikusan kiszűrni a Spamnet (a kéretlen levélnek minősített üzeneteket egyébként nem törli, csak egy erre a célra létrehozott mappába mozgatja át). Ezt a jó eredményt a szolgáltatás közösségének peer to peer szűrési modellen való alapulása teszi lehetővé a Cloudmark szerint. A Spamnetet egyébként már több mint félmillióan használják rendszeresen.

A szolgáltatást egyébként bárki ingyenesen kipróbálhatja – eddig is lehetőség nyílt az Outlookot futtatók számára, hogy egy 30 napos próbaidőszakban próbára tegyék, ám pár napja az Outlook Express-t használók előtt is elérhetővé vált a Spmanet (igaz, ez utóbbi még bétaállapotban van). A szolgáltatás használatához le kell tölteni és telepíteni kell egy körülbelül 1 MB-os plugint; majd az installálás után egy új mappa kerül az Outlook listájába, ami a spamek tárolására szolgál, illetve új szabályokat lehet létrehozni segítségével.

Maga a Spamnet használata egyébként havonta 4 dollárba, azaz körülbelül 900-950 forintba kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés