Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arany a leggyorsabbnak: Gold Partner az Abesse

Dotkom

Arany a leggyorsabbnak: Gold Partner az Abesse

Az Abesse Informatikai Tanácsadó Rt. (Számalk csoport) tevékenységének megkezdése után kevesebb, mint fél éven belül megszerezte Microsoft Gold Certified Partner címét.

A Microsoft Gold Certified Partner címet a Microsoft azon partnerei kaphatják, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják kiemelkedő szaktudásukat. Ehhez szükséges, hogy a cég a kritériumoknak megfelelő létszámú, a szükséges vizsgákkal és minősítésekkel rendelkező szakértői csapatot és az ügyfelek által igazolt, sikeres referencia-projekteket tudjon felmutatni. Az Abesse Informatikai Tanácsadó Rt. (Számalk csoport) tevékenységének megkezdése után kevesebb, mint fél éven belül szerezte meg ezt a címet.

Az Abesse 2003. elején jött létre a Számalk csoport tagjaként, 60 millió forintos alaptőkével. Célja, hogy magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat nyújtson, elsősorban nagyvállalati ügyfelei egyedi igényeinek kiszolgálására. Fenti tevékenység kiterjed a teljes informatikai életciklusra a technológiai stratégiai tervezéstől a felkészítésen (oktatás, informatikai folyamatok átszervezése, projektek definiálása) és megvalósításon (fejlesztési és IT infrastruktúra projektek teljes megvalósítása) keresztül az üzemeltetésig (ITIL tanácsadás, terméktámogatás, outsourcing). Az Abesse munkatársai minimum 3-5 év tapasztalattal rendelkező tanácsadók és szakértők, akik üzleti, módszertani és technológiai ismeretekkel is rendelkeznek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés