Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Centrino – a ˝legjobb termék˝

Dotkom

Intel Centrino – a ˝legjobb termék˝

Az Intel Centrino elnevezésű mobiltechnológia díjat nyert az INVEX 2003 Nemzetközi informatikai és távközlési vásáron Csehországban.

Az Intel elnyerte az Invex 2003 “legjobb termék” díját a Centrino mobiltechnológia kifejlesztéséért. Az Invex 2003 vásáron megrendezett verseny célkitűzése a legérdekesebb és leginnovatívabb termékek, szolgáltatások és technológiák bemutatása volt.

Az Intel Centrino mobiltechnológiát idén márciusban mutatták be. Újgenerációs, Pentium M elnevezésű mobil processzort, a hozzá tartozó chipkészleteket, és 802.11-es vezeték nélküli hálózati funkciókat tartalmaz, amelyeket az egymással való együttműködésre optimalizáltak, teszteltek és hitelesítettek.

„A számítástechnika és a távközlés konvergenciája már megkezdődött, globális folyamatnak tekinthető,” mondta Piotr Pagowski, az Intel regionális igazgatója. „Az Intel számára nagy elismerést jelent, hogy a Centrino mobil technológiát az Invex „legjobb termék” díjával jutalmazták, de ez egyúttal azt is jelzi, hogy a közép-kelet-európai/cseh piacokon megjelentek ezek az egymáshoz közeledő technológiák, és ezért ideje, hogy teljes mértékben megragadjuk a bennük rejlő lehetőségeket a mobil távközlés javára.”

Az Invex „legjobb termék” versenyt cseh központú, vezető ICT kiadók és szórakoztatóelektronikai szereplők szervezik. A kiadók kizárólag olyan magazinok képviselőiből álló zsűrit állítanak fel, amelyek üzleti eredményeit legalább 6 hónapra visszamenőleg európai szabványok szerint az ABC ČR Taylor Nelson Sofres DCCI megvizsgálta, és eredményeiket rendszeresen közzétették. Idén a zsűri tagjai a következőek voltak: Computer (Computer Press), Computer World (IDG Czech), Foto Video (Atemi), Chip (Vogel Burda Communications), Mobil (Trade&Leisure Communications), Mobility (Computer Press), PC World (IDG Czech), Počítač pro kaľdého (Vogel Burda Communications), Stereo & Video (Trade&Leisure Communications), ®ivě (Computer Press).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés