Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szokatlanul nagy grafikai felbontással bíró Sony Vaio notebook

Dotkom

Szokatlanul nagy grafikai felbontással bíró Sony Vaio notebook

A Sony Vaio Z1VA noteszgépe a Centrino mobiltechnológián alapul, érdekessége a kategóriájában ritka részletgazdag megjelenítési képesség.

1,6 GHz-es órajelen működik a noteszgép lelkének számító Pentium M processzor, mely számára az alapesetben 512 MB-nyi (maximálisan 1 GB-ig bővíthető) DDR SDRAM szolgál adatokkal. Kijelzőjének mérete 14,1 col, ami ebben a kategóriában szokatlanul nagy felbontásra terveztetett (SXGA+, 1400×1050 pixel). A grafikai teljesítményért az Ati Mobility Radeon videovezérlő felel, mely 16 MB memóriával rendelkezik és támogatja a kétképernyős megjelenítést is.

Háttértárának kapacitása 60 GB, optikai meghajtója pedig a már megszokott kombó drive. Ez utóbbi DVD-k és CD-k olvasására, illetve a kompaktlemezek (újra)írására is képes. Floppy drive-ot itt sem találunk szériatartozékként, de természetesen rendelhető hozzá (külső USB-s megoldás formájában).

Integrált, 56 kbps-os modem, 10/100 Mbps-os Ethernet csatoló, Intel PRO Wireless 2100 vezetékmentes technológia (802.11b) – ezek mellett még a Bluetooth is belekerült a noteszgépbe. A sztereó hangszórókkal felszerelt eszköz standard akkumulátoráról maximum 6,5 óráig ˝tartható életben˝, töltés nélkül. Két darab 2.0-s USB porttal is ellátták.

Operációs rendszer gyanánt Windows XP Home Edition teljesít szolgálatot a Sony ezen notebookján, melynek ára 2300 dollár.

Fizikai paraméterek<%b>

Méret: 31×24,3×3,75 cm
Tömeg: 2,1 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés