Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kifinomult e-mailbiztonság pénzügyi vállalatoknak

Dotkom

Kifinomult e-mailbiztonság pénzügyi vállalatoknak

A SurfControl és az Omniva együtt nyújt biztonságos e-mail megoldást a pénzügyi szektornak.

A SurfControl és az Omniva Policy Systems a pénzügyi vezetők New Yorkban rendezett cyberbiztonsági konferenciáján bejelentette, hogy együttműködésük gyümölcseként az Omniva Policy Server és a SurfControl E-mail Filter összehangolásával a piac egyik legbiztonságosabb e-mailküldő és egyik legkifinomultabb tartalomkezelő megoldását kínálják pénzügyi szolgáltatók számára.

Az Egyesült Államok-beli pénzügyi vállalkozások és szervezetek elektronikus üzenő rendszereiknek több szabályozásnak is meg kell felelniük. Ezen szabályozások értelmében a vállalatoknak olyan szabálykezelő rendszert kell kialakítaniuk, amely lehetővé teszi a biztonságos és bizalmas adatkezelést és a teljes e-mail rendszer használatának ellenőrzését.

Az Omniva ügyvezetője, Ray Villareal szerint, a SurfControl piacvezető tartalomszűrő termékével kombinálva hatékony és rugalmas alapot tudnak nyújtani a globális pénzügyi vállalatok számára, bejövő és kimenő elektronikus levelezésük biztonságos kezelésére.

A SurfControl magyarországi képviselője, a Filtermax stratégiai igazgatója, Nemes Dániel véleménye szerint az elektronikus levelezés biztonságának megteremtése kulcskérdés minden területen, de a pénzügyi szektorban kiemelt fontosságú. “Olyan megoldás nyújthat csak valódi biztonságot, amely egyesíti magában a leghatékonyabb e-mailes tartalomszűrő technológiát és az e-mail rendszer használatára vonatkozó szabályzatok leghatékonyabb kezelési lehetőségét.” – mondta Nemes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés