Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Pavilion zd7000 – mindenből a legjobbat

Dotkom

HP Pavilion zd7000 – mindenből a legjobbat

Extra nagy, 17 colos kijelzővel bír a Hewlett-Packard új Pavilion noteszgépe.

A HP most bejelentett hordozható számítógépe egy mini erőművé is alakítható. Mind megjelenítési, mind számítási teljesítményében, képességében magasan a többi noteszgép felé emelkedik, s még a legtöbb asztali PC-t is maga mögé utasíthatja. Alapértelmezett esetben egy 2,66 GHz-es Pentium 4 processzor kerül a notebookba, de lehetőség van 3,2 GHz-es órajellel bíró, hyperthreading képességgel felruházott CPU-val is megvásárolni. Operatív tára 256 MB-nyi kapacitással rendelkezik, amit 1 GB-ig lehet bővíteni (természetesen DDR SDRAM típusú modulokkal).

Kijelzője 17 colos, melyen WXGA+ felbontás (1440×900 pixel) jeleníthető meg maximum. Ezt minimálisan egy 64 MB-tal bíró GeForce 4 440 Go grafikus vezérlő láthatja el adatokkal, de lehetőség van egy akár 128 MB-os GeForce FX Go5600-as videokártyával is vásárolni a notebookot. Merevlemezének legkisebb kapacitása 40 GB lehet, lemezei pedig 4200-at fordulhatnak percenként, az alapértelmezett modell vásárlása esetén (ez maximum 80 GB-ra és 5400 rpm-re módosítható). Standard konfiguráció esetén egy 8-szoros DVD-t kap a vásárló, de lehet DVD/CD-RW vagy DVD+R/RW és CD-RW meghajtóval is rendelni a Paviliont.

Az alapértelmezett kialakításba beletartozik az integrált, 10/100 Mbps-os Ethernet csatoló és a beépített modem, de némi felárért felszereltethető 802.11b vagy g szabványon alapuló, vezetékmentes hálózati csatlakozást biztosító modullal is.

Minimalista konfiguráció vásárlásakor Windows XP Home-ot telepítenek fel rá, de akár Windows XP Media Center 2004-gyel is lehet kérni, ez esetben egy TV-tuner is a noteszgéphez. A HP Pavilion zd7000-es alapára 1400 dollár (internetes vásárlás esetén), teljes kiépítettség esetén azonban 3000 dollárnál is többet kell érte kiadni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés